Misko - moto delovi

Smederevo

Član od: 11.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Motocikli za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor poslaoje deo to jest karburatore koji ne odgovaraju za trazeni motor i ako je dobio sliku modela motora i sliku saobracajne dozvole na koje je potvrdio da je deo bas za taj motor . Karburatori su mu placeni 100e koliko je trazio kada je deo stigao nije odgovarao za taj motor. Posle poziva doticni prihvata da vrati novac medjutim ne preuzima posiljku izbegavati bilo kakav posao sa doticnim.
E ovako, poslao sam ti i slike karburatora i karburatori odgovaraju za model koji si poslao. Pristao sam da vratim deo, ali sam trazio da dozvolis da otvorim paket i da to stavis u napomenu, sto ti nisi uradio. Ne pada mi na pamet da prihvatim nazad deo, za koji ne znam sta je radjeno sa njim i da li je nesto skinuto ili ne. Sve sto je trebalo, bilo je da dozvolis da otvorim paket... A to sto si mislio da cu vratiti deo posle tvojih pretnji negativnim ocenam i cime sve jos, necu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.