Miško

Paraćin

Član od: 10.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac ne pouzdan Poslao sam mu dva vrhunska smart televizora televizora 46 I 47 inca brzom postom sa otkupom navodno bilo mu je hitno dve nedelje on nije preuzeo televizore iako sam ga par puta zvao I rekao mi je da je preuzeo pakete I da je sve uredu da bi mi se dva ogromna televizora vratila sa ogromnim otkupom da ne govorim da su posle tolikog tumbanja mogli da se vrate u komadima. Posle svega kad sam ga pozvao rekao mi je da ce mi nadoknaditi troskove ali sad nema para pa onda nije tu na horgosu je tamo su mu 22 televizora zaglavljena , kakvi crni televizori covek je obican La… nema prebijene pare. Zato vam je moja preporuka ne praviti nikakav posao sa ovim tipom.
Sa clanom koji je tako reci juce poceo da se bavi prodajom T.V-a. Od koga sam kupio pre mesec dana dva T.V-a i ocenio ga sa pozitivnom ocenom(jedina ocena koju ima) ne ocekujem nikakvo razumevanje. Jer ovaj posao je za njega tabu tema. Salje mu neki polovne televizore,a sta se moze ocekivati od njega. NEZNANjE, EGOIZAM i sve ostalo sto je pokupio pre nego sto je dosao u urbanu sredinu. IZBEGAVATI GA U SIROKOM KRUGU.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ZA APSOLUTNO IZBEGAVANJE! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! Prva negativan ocenu koju dajem, a 7 godina sam na KP i pored takoreci 2 meseca preganjana i cekanja. Covek sve sto je rekoa i napisao u najmanju ruku nije istina da ne kazem drugo. Tipican trgovac koji uvek ima neku pricu i izgovor. TV koji je proda je bio po njegovim recima kao nov ocena 9. Kupio sam ga na nevidjno i platio 200eur. TV je krs. Panel mu je verovatno menjan, neko djubre, sa 3-4 linije po sredini ekrana, pola ekrana ima neko zatamenjenje, nikad goru sliku nisam video u zivotu, fale srafovi na ledjima, cela plastika se ugiba od loseg sklapanja, ima neki problme i sa HDMI i rezolicijama. .. Ceo tv ficiki gledano nije ni 3 a kamoli 9. TV sam kupio i cim sam ga probao i video na sta lici zvao sam ga i rekao mu situaciji, da hocu da mu vratim. Navodno je dao i 15 dana radne garancije. Prvo je obecavao da ce dodje neki njegov serviser iz BG po TV, pa da ce donese pare. Onda da trenutno nema para, da mora da ide na granicu po robu, pa da nije bio kuci, pa da ce posalje pare cim nadje, pa je bio u Nisu, cim proda neki TV, pa da su ga zeznuli razbili mu neki Sony TV. .. Neverovatnih prica sam se naslusao i lazi koje je ovaj covek izneo. Na kraju se nije ni javljao vise na poruke ni na KP ni na Viber. Ceo oglas i sve slike i razmenjenje poruke cuvam, a u njima je sve to gore napisano i dokumentovano. ZA APSOLUTNO IZBEGAVANJE! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
Covek koji bi hteo da kupi za 2 grosa full T.V. Za 200e. 55inca Philips 3D Smart....NEMA. Treba softver za neke aplikacije. No. Nije problem. Hvala mu mna negativnoj oceni.Ucinio mi je veliku uslugu. Od tada 99% prodajem iskljucivo...LICNO PREUZIMANjE.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.