Miško

Smederevska Palanka

Član od: 18.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Čizme

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik narucio cizme 1. avgusta, otisao sam u komision izvan Srbije da bih mu kupio, dao sam svoj novac i kada sam mu napisao da mu saljem on odgovara da mora na teren i da ce mi javiti u toku nedelje ( dva - tri dana) kada da mu posaljem! ? OK, desava se, rekoh, nema problema sacekacu. Danas je 27. lik " nit se javlja niti pismo salje" niti na moju poruku odgovara. Nije problem u tih 30 i kusur eura, prodacu ja te cizme ili ih pokloniti na kraju krajeva. Problem je sto, ako je mene ispalio za tako malu sumu nekoga ce od vas postenih clanova sa KP za 10 puta vecu. Sa ovakvima treba oprezno , niti sta kupovati niti sta prodavati dok unapred ne uplati novac ili posalje artikal koji je moguce prethodno proveriti. Pozdrav svim postenim clanovima i redakciji KP.
Netačno gospodine S.W.A.T., dogovor je bio da se čujemo pre nego ih uzmeš iz nekog magacina,jer nisi bio siguran ima li ih na stanju. Pošto si ti odstupio od dogovora i brže bolje hteo da ih pošalješ pre nego smo se čuli. Ja sam zaista otišo na službeni put a narednih nekoliko dana nakon dolaska nisam ni gledao poruke i tvoju oenu, kao što vidiš, tek sada dajem odgovor na tvoju ocenu. Prema tome nemaš pravo da ovako sudiš da li ću ja nekog da prevarim ili ne, u ovom slučaju po meni si ti krivac a ne ja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.