Misko

Jagodina

Član od: 22.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Upaljači, tabakere i pljoske

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost prva negativna ocena koju dajem nekome. Ali ovakav bezobrazluk i podlost ne mogu da podnesem. Član mi je predložio zamenu za moj zippo upaljač. Dogovorili smo se da ja njemu pošaljem upaljač a on meni lovački nož. Ja sam upaljač poslao prvi, i ako je on predložio zamenu. Naravno on je upaljač podigao i više se nije javio. Posle 2 dana sam mu poslao poruku sa pitanjem da li mi je poslao nož, na šta je on odgovorio da neće da ga pošalje jer je upaljač navodno oštećen, (poslao sam mu i slike i video zapise upaljača) pri tome mi pretio negativnom ocenom. Ja sam pristao da mi vrati upaljač sa plaćenom poštarinom, ali on odbija da plati povratnu poštarinu. Svejedno nije ga poslao ni sa plaćenom poštarinom ni bez poštarine.
Bicu kratak i jasan! Poslao mi je ne navodno nego upaljac sa slomljenim sarkama i za to je ocekivao da mu brze bolje posaljem noz . U viber poruci sam i posalo sliku odmah po prijemu i dogovorili smo se da mu vratim i da platim jos jednom postarinu to je tek sramota! Kako god ja sam upaljac vratio i imam pisani dokaz o tome a i njemu sam poslao sliku potrde o prijemu verovatno je mislio da sam to pobacao !!!. Dakle imam dokaz da sam upaljac vratio posiljaocu 18.11.2020 u 15:41 sa placenom postarinom . Od strane clana ovo je klasicno zlonamerno ocenjivanje i molim da se razmotri . Dostavnica je sacuvana i poruka da mu vracam to je jedino bitno .

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uplatio sam decku za share uplay naloga sa igrom The Division. Igrao sam dva dana, treceg dana je promenio sifru I vise se ne javlja niti odgovara na skype I br. mobilnog. Nemam komentar za ovakvog clana.
Ovaj gospodine me je pomesao sa nekim! Nikav "share" nisam nudio. Oglas koji on pominje koliko ja vidim nije postojao niti sam pristajao da dajem moj nalog drugima na "deljenje". Gospodina Zorana sam na njegovo insistiranje o zameni naloga uputio na jedno lice pa su se oni ocigledno nisu dogovorili. Molim Administraciju da proveri Moj oglas koji bio prilicno jasan u pogledu Mojih uslova kupoprodaje i koji sam prodao na drugom mestu a isti ovde obrisao. Iz tog razloga nemogu da prihvatim bilo kakvo ocenjivanje od strane ovog clana iz cistog inata prema meni. To sto se on dogovarao o nekom "share"naloga sa nekim drugim bez mog uticaja i(van sajta kupujemprodajem) mene a ni Vas ne treba da tice.Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.