Miso

Beograd

Član od: 03.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! Kupac me je kontaktirao da zameni svoj ipad za moj racunar uz moju doplatu. Posto smo se dogovorili koliko da doplatim, rekao sam kupcu da mi treba par dana da ispraznim svoj racunar od podataka kako bi se mogao zameniti na sta je rekao kupac da nema problema. Sami znate koji je posao isprazniti racunar koji koristite nekoliko godina od podataka a da pritom nesto ne izostavite. Dogovorili smo se da se cujemo u ponedeljak i da ce kupac tad doneti Ipad da vidim i ako je sve ok da cemo zameniti uredjaje. Medjutim, kontaktirao sam kupca preko kupujem prodajem da detaljno dogovorimo vreme za ponedeljak, nije odgovarao na poruke pa sam poslao poruku na telefonu. Tu mi je kupac rekao da se predomisliom i da je navodno nasao slican lap top za 80e i da ga je njegov programer" pregledao i kao da povisim doplatu ako hocu zamenu na sta ja naravno nisam pristao. Covek me je prvi kontaktirao i kasnije postavlja uslove i menja ih, to je za negativnu ocenu!
Molim kp Administratore da uklone ovu negativnu ocenis, ja valjda mogu sa mojim tabletom sta zelim. Ja mu nisam rekla da brise svoje podatke niti Sam rekla da cu menjati sigurno samo da cemo se naci da pogledamo uredjaje I oko eventualne doplate. Niti je covek video moj tablet niti smo se videli ne moze da daje ocenu samo zato sto nisam uzela lap top od njega.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.