Mister No

Novi Sad

Član od: 15.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pored ovoliko pozitivnih ocena decko se blamira za 450dinara, da pojasnim. Poslao sam mu telefon prvi u zamenu za njegov htc wildfire s, navodno nije kod kuce na terenu je i rekao je da ce postarinu da mi uplati postnetom. Poslao sam mu podatke porukom na koju ne odgovara i telefon je ugasen. Mizerno stvarno, nije mi za 450din. nego pored ovoliko pozitivnih od mene imas veliki minus. Pricas jedno, radis drugo nemas pristup racunaru, a oglas si izbrisao ocigledno prodat telefon. Sve u svemu nekorektno maksimalno, sto se mene tice zaobidjite ovog coveka u sirokom luku!
Sreca druze pa tebe niko ne pita...nisam bio u mogucnosti da podignem telefon(nisam bio u gradu), pa je posiljka vracena....a oglase je azurirao neko umesto mene....imao sam nameru da mu uplatim pare za posstarinu posle toga ali je decko bio drzak u komunikaciji tako da sam odustao...uostalom njegove ocene govore za njega...a ima ih negativnih....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.