Mitar

Ražanj

Član od: 21.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna iz sledeceg razloga. .. 1. Nije naveo da laptop radi kao traktor zato sto mu je kuler u veoma losem stanju. 2. Nije naveo da dugme i kopca za otvaranje ekrana ne rade. 3. Nije naveo da su sarke na laptopu rasklimane. 4. Nije naveo da je laptop kriv. 5. U opisu oglasa stavio je da ima 3gb rama a poslao ga je sa 2gb Kada sam ga kontaktirao i rekao da laptop nije u stanju kakvom mi je predtavljen on mi nudi posteno da mu vratim laptop ali samo licno i za drugo nece da cuje a navodno nije u Srbiji i ko zna na to koliko bi cekao. Inace kada bi se video licno trebalo bi mi 3h da odem do ks i 10€ goriva kao dodatni trosak. .. Veoma neozbiljno sa njegove strane i oprez za buduce kupce. .. Od ovog clana KUPUJTE SAMO LICNO da se uverite da je to-to sto je opisano u oglasima.
Covek me je kontartirao samo porukom da mu spustim cenu sa 50e na 40e i da mu posaljem (izasao sam u susret). Nije me pitao nista u vezi laptopova. Poslao sam mu jedan ceo i drugi u delovima. Primio je laptopove i stojali su 3 dana kod njega i onda se nakon toga javio i rekao da nije zadovoljan njima. Sta je zamisljao da kupuje za 40e.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.