Mitke

Niš

Član od: 29.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Klasične

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik Milan (ID 37941) prodaje gitare sa oštećenjima koja ne slika za oglas, kada prijavim reklamaciju on kaže da slobodno mogu da vratim, ali da sačekam par dana, jer mu nije prošla uplata. Onda navodi da je poslao advokata u Beks da reši, da ga je to koštalo (čini mi se) 6000din, a da ne može da preuzme paket jer je u Kosovskoj Mitrovici. Nakon što ga više puta pitam šta da radim sa gitarom kaže da sačekam još malo, jer nije u Nišu, nema ko da preuzme. Blokirao mi je broj i Viber, na koji smo prešli na njegovu inicijativu. Veoma sličnu situaciju je jedan korisnik opisao u jednoj negativnoj oceni spornog korisnika. Ukoliko tražite verodostojan opis i očekujete poštenje i normalnu saradnju, izbegavajte ovog člana koji mi se do dana današnjeg nije javio. A tužba je trenutno u pripremi, s obzirom na to da imam njegove kontakt podatke, a ukoliko se u međuvremenu ne javi da refundira novac.
Dokoni gospodin je dobio svoj novac nazad, i zadrzao gitaru. Bezite od ovog.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Klasične

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je gitaru koja ima visegodisnju naprslinu na vratu ima i naprslina takodje na gornjoj ploci. Kada sam ulozio reklamaciju na gitaru rekao mi je da ima problema sa Beksom da se tuzi sa njima i da mu kuriri skacu po gitarama koje salje. Prica za malu decu. Ponudio sam mu dogovor da plati popravku lepljenje vrata i lakiranje 30evr. On mi je rakao da ga ucenjujem PA sam odlucio da mu vratim gitaru a on meni novac. Naravno nije hteo. Na kraju me ubedio da sam mu ja polomio gitaru. Imam uverenje iz gitar. Servisa da je naprslina visegodisnja da je gitara pre toga bila lepljena i popravljana. BUDITE OBAZRIVI SA OVIM CLANOM I ZAOBILAZITE GA U SIROKOM LUKU. Naravno Tuzba je obavezna.
Covek koji vredja, ucenjivach i dokoni gospodin. Iskalkulisao da mu ne treba gitara, napravio neku ogrebotinu, na mestu gde je gitara sjajna (slike posedujem, a i slao sam mu ih dodatno), pa sto kaze ajde makar deo para da povratim.Trazi eure. Ili vrati sve, kaze. Dace negativnu ako ne pristanem na njegove uslove. Daj mi bre deset negativnih. Prijatan dan gospodinu zelim. P. S. Izbegavati ga, pohlepan bez granica.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pao dogovor o kupovini, poslao podatke a prodao drugome, nepouzdan clan, za izbegavanje.
Ne znam coveka, a on vredja. Daje mi dijagnozu. Uopste nezna da sam prodavao vise stvari. Napisacu isto. Izbegavajte ovog coveka. Ocigledno je dokon.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.