mixa

Novi Sad

Član od: 01.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > DJ oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tata i sin jedni od onih zbog kojih je Srbija propala, kao sto mozete videti i sa ostalim ljudima sa kojima su radili zamene i nisu ispostovali dogovor i davali pogresne informacije o robi koju prodaju, ja imam sve dokumentovano tako da oni mogu da pisu sta hoce i time povuku TUZBU ako me jos budu nervirali. Ljudi za izbegavanje! !!
nemam sta da kazem.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo zamenu. Poslao sam mu telefon u subotu kao i on meni. Ispostavilo se da on uopste nije poslao telefon. Po broju posiljke koju je poslao ne postoji posiljka u bexu preko koje je poslao navodno u subotu. Danas je sreda a posiljke nema. Mora da ide nekim cudnim putem. Izbegavajte ovog clana
Miroslave jako mi je drago sto ste mi dali ocenu... ispostovao sam dogovor i poslao vam paket u subotu,ali kada mi je stigao vas iphone 4 za koji ste tvrdili da nije ostecen i da je zakljucan na Itunes,po otvaranju paketa video sam da je telefon razbijen i kada sam krenuo da ga palim ispostavilo se da je zakljucan na Icould tako da mu spasa nema. brze bolje sam otrcao do bex-a i trazio da paket koji sam ja vama poslao ne bude isporucen... Ispao sam covek i vratio vama vas iphone a vi meni negativnu ocenu...

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je ponudio u zamenu Toshibu laptop (sa 2.5 gb rama) pokvaren i telefon dobrom stanju, stigao mi je laptop sa 1gb rama, i telefon izgrebam maksimalno, na displey neke tufne, 10 malih i jedna velika, na sve to je rekao da mozemo regulisati, da se dogovorimo da mi da drugi telefon i memoriju, i na kraju mi pominje servis, da su oni njemu tako rekli da ima toliko memorije, pa da je on dodao jos jednu, i na kraju covek kaze da sam ja uzeo memorije, i na kraju mi je rekao da telefon u dobrom stanju ako moze da se javi i posalje poruku, slika, da su te tacke po ekranu prasina. I non-stop mi prica da telefon u dobrom stanju, i da je bilo rama kao sto pise, i da je on ispostovao dogovor, koji dogovor ostao sam bez rama, i dobio telefon koji neko ne bih uzeo da naidje na ulici, a zauzvrat dobio ispravan laptop, napisano svedo zadnje reci kao sto pise u oglasu. Znaci strasno, 0 od dogovora, jos mi je dao ocenu pre nego sto je stiglo i meni i njemu posiljka, covece kada kazes nesto treba i da ispostujes, ja sam uzeo to od tebe, ne od servisera, i bilo kog drugog. Znaci sto dalje bezite od ovakvih saradnja, ovo je za nauk i meni i drugima. I na kraju poceo je da psuje i preti da ce doci, ma neka ti bude druze, kad tad ce ti se obiti o glavu. Nisu to neke pare, ali nije u redu, ali svako ceni svoje!
on je mozda dobar prodavac ali zamena sa njim nikako,,,para mu nikada dosta..toloko od mene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.