MK

Aranđelovac

Član od: 19.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada sam naručila dva aparata za kafu, rečeno mi je da su možda neispravni. Prihvatila sam i tu ponuda, pa mi je obećano da će za neki dan da mi pošalje, da bi mi dan kasnije javila da je bolesna i ne može. Na početku sam naravno imala razumevanja ali posle mesec dana i povučenog oglasa, mislim da me je gospođa slagala, a da je aparate prodala nekom drugom, jer je imala više komada. Izigrana sam, trebala je da navede u oglasu da prodaje samo onom ko kupi sve aparate a ne sad da krivi mene što zahtevam dva aparata, koji su možda neispravni! Toliko o ovom prodavcu!
Sada sam tek videla šta ste napisali i jako mi je žao što ste pomislili da neko laže o bolesti. Ako budete dolazili do Aranđelovca, javite se i videćete aparate i uverićete se da ste pogrešili. Dođite i pokloniću Vam aparat. Sve najbolje Vam želim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.