MKBHD

Šabac

Član od: 02.04.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prvi negativni komentar koji dajem. Pet dana me je lagao da mi je poslao bicikl. Raspitivao sam se u kurirskoj službi i mislio da je njihov propust. Oni su mi rekli da takve pošiljke nema u sistemu. Tražili su je u evidenciji preko moje adrese, pošto je izbegavao da mi pošalje broj pošiljke izgovaravši se da je na poslu i da će mi poslati kad ode kući, a onda kaže da je na vašaru i da mu je puna kuća gostiju i da će mi poslati sutra nakon posla, a onda ne pošalje. Na kraju mi je vozač kurirske službe u mom naselju rekao da je morala da stigne za to vreme i da sam obmanut. Ovo je sasvim neodgovoran čovek za svako izbegavanje.

Mobilni telefoni > Google Pixel

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek poručio telefon i nije hteo da ga podigne. Jos sam placao i lezarinu i sve platio preko 2000 dinara. Lagao 2 meseca da ce da nadoknadi troškove i ja mu jos verovao. Moj topli savet da bežite od ovoga čoveka i da, ako nesto poruci i iskrsne mu nesto povoljnije u međuvremenu neće se ni okrenuti i zavrnuce vas! Svašta bih jos napisao! Sad ce on sigurno napisati neki odgovor, ali znajte da je sve LAZ! ! Sve gleda onaj odozgo!
Coveku sam hteo trosak da platim ali je slagao kao vratili mu paket pa lezarinu 2000din platio gde ima to,isao da proverim u postu ljudi se smeju,on je zasluzio negativnu ocenu,nema lezarine od 2000din,tel.je odmah vracen

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Da naglasim da je ovo prva negativna koju dajem, a ovde sam godinama i imam iskustva sa raznima. Covek zvao u utorak i rekao salji danas, kasno mi je sutra. Rekao sam da sam na poslu i da mi kaze da li je to sigurno da mi potvrdi. Potvrdio. Izlazim, idem kuci, trazim kutiju da mu to dodatno upakujem obezbedim itd. Odlazim do bexa koji je van grada, i sva sreca zovem ga da ga pitam na koju adresu da mu ostave paket, da li u magacin ili paket shop (posto je hteo sam da ode do magacina i da uzme) da bi mi on rekao ejel nisi poslao, ako nisi sutra moje prijatelj dolazi u Kragujevac jel moze tako. Kazem moze i naglasavam jel to sigurno. Kaze da jeste. Tom prilikom mu kazem da me taj "prijatelj" obavezno nazove uvece da se dogovorimo i gde i kad se nalazimo da znam da li uredjaj da nosim na posao ili ne. Zovem ja njega uvece celo vece, covek se ne javlja. Posaljem sms, nista. Vec tada mi je bilo jasno sta se dogadja i pomislio sam ok bolje sto nisam poslao, tu bi tek bilo cimanja. Zovem ga u sredu ujutru, ista prica. Popodne oko 5 ga pozovem sa drugog broja, covek se javi. Kaze nisam te finansijski ostetio, sta je problem. Problem je prvo si dao rec da uzimas, iscimao me, rekao cuvaj mi ga, i na sve to ne moze da se javi i da kaze takva i takva stvar, sta god, da slaze i sve bi bilo ok. Ali ta nepreofesionalnost, bahatost, u fazonu ne treba mi tvoj uredjaj, nemam vise semu da to prodam, ali necu da te udostojim ni da ti odgovoim na poziv i ne istinu da ke nego bilo koju laz da me otkaci, e to je kap koja za ovu ocenu. Mora da se stane na put ovakvim likovima koji ne postuju nista. Ja imam 200ocena, mozes da imas milion i dvesta, nije ti se ukazala prilika da nekog ispalis, sad jeste i mozes da se obrises sa njima. Sa ovim ne preporucujem saradnju ili ako mu saljete nesto trazite mu uplatu kapare da biste imali da vas ne izradi. Ovaj obraz nema. A on sad nek pise kako me nije ostetio finansijski i kako je imao vremena i te fore za malu decu.
Ja sam posiljku otkazao na vreme pre nego sto je poslao covek,zvao me je na tel dok sam na poslu nemogu da pricam a rekao sam mu da ce doci sutra neko tamo da pogleda tel i kupi,medjutim on se naljutio bez razloga,nema razloga za negativnu ocenu kupac nije nucim prevaren niti obmanut,jednostavno sam odustao od kupovine jer me je zvao 20 puta dok sam na poslu.Preko 200 zadovoljnih kupaca govori ovde o meni nema razloga za negativnu ocenu.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prošlo dve nedelje , čovek niti javlja , nit je poslao, a telefon izgleda nije na njemu nego ga preprodaje
Zvali ste me kada dolazim u Sid
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.