Mladen

Bosna i Hercegovina (BiH)

Član od: 04.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Bubnjevi | Stalci i pedale

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Napisao mi je pogresnu adresu, i naravno posiljka mi se vratila. Kada sam mu javio da je zbog njegovog propusta posiljka vracena meni, covek je poceo da se pravi kao da to nije do njega. .. Imam sve dokaze da je pogresio u zapisu adrese(promasen postanski broj). Nakon toga, kada sam mu rekao da treba da plati postarinu u oba pravca koja mi je sada na teretu da bih podigao sopstveni paket zbog njegove greske, odbio je da plati i rekao da on sa tim nema nikakve veze! Vrlo losa komunikacija, vrlo losa saradnja sa njegove strane. Licemeran prodavac/"kupac", koji nije u stanju da preuzme sopstvenu odgovornost krivice i greske koju je sam nacinio! Iako sam prihvatio da mu prodam robu za mnogo manje pare nego sto sam trazio! Sve u svemu veoma los covek (zakljucio sam u toku razgovora sa njim)! Nadam se da ce mu se vratiti istom merom!
zao mi je ovog momka od koga sam hteo da kupim stalak koji je prodavao pola godine i nije mogao da ga proda adresa je bila tacna i na tu adresu mi je jos stizalo paketa bez problem cak sam i pristao da mu pola troska platim sto se stalak vratio medju tim on je trazio neku cifru na koju ja nisam mogao da pristanem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.