Mladen

Trstenik

Član od: 19.06.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Industrijska oprema > Hidraulika

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket je stigao bez rucice za pumpu. Prodavac mi tvrdi da je on poslao i da su ljidi iz dostave izgubili rucicu. Kutija je bila uredno upakovana i pred kurirom smo otvorili paket rucice nije bilo. Prodavac uporno svaljuje krivicu na kurire iz dostave. Rucica nije bila u kompletu, istog dana sam obavestio prodavca i rekao je da ce proveriti sa kuririma. Nije se sam javio dok ga nisam ponovo pitao. Paket nije kompletan a pare su mi stigle
Kupac je totalno nekorektan i bezobrazan. Rucna pumpa i rezervoar Kako je I kupac porucio je poslata sa kompletnom rucicom koja je zalepljena lepljivom trakom na vrhu kutije. Ja nisam zaduzen ukoliko brza posta izgubi neko deo sa paketa, tako da kupac treba da vidi sa brzom postom Ili kurirom koji mu je doneo paket. Izbegavati svaku saradnju sa ovim clanom Iz razloga zato sto krivi mene kao prodavca za gubitak rucice, kao i za bezobrazno ponasanje od strane njega. Ocena cista 1. Izbegavajte bilo kakvu saradnju sa ovim clanom.

Poljoprivreda > Traktori | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam pumpu za traktor i poslali neispravnu pumpu nisu hteli da je prime nazad oni su tvrdili da je ispravna i na moj zahtev da dodju oni da je postave bice placeni putni troskovi i dnevnice odbili su i vise se nisu javili na telefon. Posle su dobili jednu opomenu od advokata i pumpa vracena i novac vracen. Tako da izbegavati ovu firmu.
Na telefon smo se uvek javljali na vas poziv. Pumpu ste jednom vratili nazad i ustanovili smo da je pumpa ispravna. Pumpa koja je vracena nama je fizicki izgrebana i proverena jos jednom juce na probnom stolu radi 100%, a i nama nije cilj zavarati ljude vec prodati potpuno ispravne stvari. Cilj doticnog godspodina je bio da mu vratimo novac zato sto nije bio kvar do pumpe vec do nekih drugih elemenata u hidraulici. Tako da izbegavati svaku saradnju sa ovim gospodinom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.