mladen

Paraćin

Član od: 26.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako on je meni narucio telefon tamo nekom komsiji koji je jako ne ozbiljan ja sam poslala i on je vratio moram da platim duplo nego sto telefon i vredi. Sramota! Zao mi njega sto moram njemu da dam al tako je.
na sta ovo lici evo telefoni u posti kako vas niej sramota ko nije podigao?sad psotar bio kod mene

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Losa ocena razlog nekorektnost nije ispostovao dogovor ponudio mi je svasta nesto za telefon zato sam i pristao za zamenu i nesto para ali pola od toga je neispravno i jos neke stvari treba da da ali izbegava me maksimalno na telefonu neodgovara nepreporucujem gospodina
kako te nije sramota dao si mi tel koji radi svega 1 dan baterija,dao sam ti racunar ispravan,1000din i monitor koji si licno u mojoj kuci gledao i dao si mi ocenu negatvinu nema problema ali treba da te bude sramota

Kompjuteri | Desktop > Dodatna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Saradnja nije ispoštovana, poslat neispravan proizvod.
kartica je ispravna sto posto bila jedino u transportu ako je nesto osteceno

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U pocetku je sve bilo ok. Ali je prodat neispravan predmet. Stvarno mi je zao, hteo sam da ispravimo gresku ali nije odgovorio na poruke. Trebao je samo napisati tacno stanje predmeta a ne na blef pa ako upali, upali.
evo ovako culi smo se i rekao sam mu da soni radi lepo da sve cita,on je dobio sony i rekao mi da cita muziku,narezane diskove ne,ja mu kazem druze dal se nije pomerio laser,jer kod mene je radio soni i kod njega radi kaze samo cita muziku a ne narezane diskove,ja sam mu dao pozitivnu a on meni negativnu zasta?sto sam mu dao ispravnu stvar a on je reko da nije,nemam reci kakvih sle ljudi ima?

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Cujte istinu-narucio sam dve stavke po dogovoru-usisivac i ruc. cirkular po dogovorenoj ceni, jer jednu ne bih bez druge kupio-on mi je poslao usisivac pokvaren i nekompletan-rekao je da je kompletan i ispravan-medjutim stigo paket preuzet u paketu samo pokvareni usisivac i crevo, zvao sam ga javio se i rekao da je zaboravio da upakuje i to i da ce poslati-nakon toga zvao san neznam koliko puta, slao i poruke-nije se vise javljao-bezi od dela kog je napravio, pazite se i ne verujte mu bilo sta-mene je izigrao, sto ne bih i vas i ko zna koliko je tako izigrao, -Znam da ce da opovrgava ovo moje pismo, ali nemojte mu verovati-ja sam ga cekao 2 nedelje da resimo problem pa onda ocene-medjutim sada je preslo granice strpljivosti pa mu moram dati ZASLUZENU ocenu-ocena negativna i nije za saradnju
kako vas nije sramota procitali ste oglas i zeleli ste na kraj da vam poklonim cirkular nemam reci,ovaj covek je obicni lopov koji reko jos meni da neke stvari poklanjam a ne da prodajem kao da mi stvari padaju sa neba,kuci nisam bio kada je zvao stigao sam pre neki dan i poslacu gospodinu njegovih 1000din jer se necu obogatiti od toga a njemu neka je hvala,to sto je nepismen ili se tako pravi,kao lud nezna nista to je njegova sramota,prodao sam stvari koje vrede po 400,500e i niko me nije pozvao jer je sve bilo kako pise a on za 1000din nemam reci,hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.