Mladen

Kragujevac

Član od: 15.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nevolim da dajem negativne ocene ali ovom moram da dam, narucio telefon ja mu spustio cenu, onda kada sam prijavljivao paket jos mu skinem cenu, sutradan mi rece da ide za Madjarsku da radi i da nece biti tu da podigne paket, ja danas udjem na njegove oglase kada on okacio dva telefona na oglase a od ta dva isti iphone 8+ sto je narucio od mene, znaci uzeo u medjuvremenu na drugom mestu i laze da ide danas Maadjarsku, tako da se meni sada vuce paket do srede po magacinu dok mi se nevrati i moram platiti duple troskove slanja, jos da napomenem imao sam dva kupca ovde na oglasima i jednog mod mene u selu sto imam dokaze u porukama a ja odbio tri kupca zbog njega da njega ispostujem, em mu skinem cenu em me covek laze, ja radim ovde NEGATIVNA OCENA VELIKA KAO KUCA
Gospodine, kao što sam rekao u ovom slučaju krivite pogrešnu osobu. Ja sam u četvrtak kupio od gospodina telefon za 265E, značio kupio sam telefon. Ja sam za vikend trebao otići poslovno za Mađarsku tačnije subota veče, nisam znao da će mi paket tek stići u ponedeljak, jer se vodim logikom ako sam u četvrtak uzeo telefon da će u petak biti kod mene, kako svaka normalna brza pošta radi. Ali gospodin misli da ja lažem i da sam prevarant, a ne kapira da bih ja podigao paket kao sto je rečeno i dogovoreno u petak da je stigao, ali nažalost nije, jer gospodin sarađuje sa Aksom. Još jednom gospodine kao što rekoh mogu vam poslati fotografije trenutno gde se nalazim...oglasi koji se nalaze na mom profilu su oglasi drugara koji se bavi ovim poslom. Sledeći put sarađujte sa nekom normalnijom brzom poštom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.