Mladen

Užice

Član od: 21.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Garderoberi i ormari | Klizni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ZAOBILAZITE ga u sirokom luku, covek prodaje namestaj koji je pun STENICE, kupio sam krevet od njega i tek posle nekoliko dana sam primetio da imam crvene tragove po kozi, nakon toga su mi se STENICE prosirile po celoj kuci, magacin u kome mu stoji namestaj je katastrofalan a verovatno i robu koju nabavlja uzima sa potpunim znanjem. Ako ne zelite da imate problem kao ja a sto posto sam siguran da ne zelite preporucujem vam da ga ne kontaktirate ni za jedan oglas!

Kupatilo i oprema > Kupatilski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ buduci kupci, prodaje se ostecena sanitarija, de je obicno prilikom demontaze po izjavi navodno polomljeno mesto uvrtanja, citajte napukla soljade je slikana samo strana koja je ok, potom cekanje od 3 dana od dana kada je naveo da ce poslati i molbe da se korekno upakuje nema posiljke, de sam stupio u kontakt smatrajuci da je pogubljena posiljka, nasta mi je odgovoreno da stiye sutra jer on ima ugovot sa tom sluzbom. Ni navedenog dana ne stize posiljka nakon cega posle 17 casova odlazin a negde oko 18 poyiva kurir i iyvestava da su stigla dva paketa, a u kuci se nalayi samo dete koje kod sebe nema toliko novaca i rymenjuje evre po nekom kvayi kursu kurira, koji ybog teyine paketa to stavlja u garazu. Ujutru da bi video sta je stiglo, docekuje me solja, citaj krhotina i to sa te strane sa koje je slucajno polomljen sraf i de se na samim krhotinama po boji primecuju ranije naprsline. Stupam u kontakt i prvo pitanje koje doyivite od takvih je odakle znam daje rsla, nasta jr dobio odgovor da je ceo proces snimljen od otvaranja pa doustanovljenjavanja loma, pri cemu mu objasnjavam stanje i isti prihvata da ce dasti 500 dinara a ostalih 2200 na moj teret. Smatrajuci da je korektan prihvatam to i prilikom izvestaja banke konstatujem da nije bilo uplate, stupam u kontakt, na sta dobijem odgovor da je on sve odradio korekno&=/iyabrao kurirsku, postavio uopstenu sliku svih predmeta, poslo sta je hteo i da on nemam nikakve odgovornosti? Istom nudim da mu i ja korekno vratim stvar a da on posalje novac na sta prihvata a potom odustaje govoreci da radi i da trazim odstetu od kurira. Eto, PAMET U GLAVU KAD OBAVLJATE TRGOVINU SA OVAKVIM LICIMA trazite kompletne slike predmeta, u ydravlju potrosio novac, a ostali raymislite dobro, jer je roba krs, ono klasika jevtino, slatkorecivo i dugopecivo.
Nista od navedenog nije tacno. U opisu je bilo tacno navedeno koje su mane i ostecenja na predmetu.Premet nije bio ostecen kao sto je naveo doticni gospodin. Komunikacija i dogovor oko slanja posiljke je ispostovan sa moje strane. Posiljka je korektno upakovana i zasticena sundjerima i stiroporom i mislim da to bolje ne moze da se upakuje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.