Mladen

Beograd

Član od: 09.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaobići u širokom luku ovog čoveka. Poslao mi je neispravan dzojstik za sony 4. Kada mi je stigao odmah sam primetio da ne radi lepo i da vuče u levu stranu, snimio sam mu to i poslao. Rekao je da će se raspitati kako se to popravlja i tako me 10 dana zavlačio, prvo zaboravi, pa zaboravi da odgovori na poruku da bi mi na kraju rekao “pa prodao sam ti polovan dzojstik a ne nov” i na kraju više ne odgovara na poruke. Sve sam skrinšotovao i šaljem uredništvu kupujem prodajem kao dokaze. Zaobići u širokom luku definitivno. Negativna ocena kao kuća! 10 dana se natežem sa njim dok mi dzojstik stoji jer ne mogu da igram trke sa njim. Ponudio sam da mu vratim nazad odbio je.
Prodat je polovan dzojstik, u opisu oglasa je pisalo da je dzojstik polovan a ne nov i da je koriscen kao drugi dzojstik koji je ostao kod mene nakon prodaje PS4. Moja dobra volja je bila da se raspitam kod nekoga da li moze da se popravi ili ne, poslao sam poruke na FB nekim ljudima koji se time bave ali nisam dobio odgovore. Mogli ste i sami da se raspitate oko toga da li moze da se popravi ili ne a ne da sedite i cekate 10 dana da ja to pronadjem. Jos jednom prodao sam POLOVAN dzojstik a ne nov pa da sam prodao nesto sto ne radi ili ne funkcionise. Sa dzojstikom je igrat PES i Crash Team racing.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.