mladen117

Niš

Član od: 18.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Mikrotalasne pećnice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Mladen je ostecenja mikrotalasna spolja. Ostecenja vidno nastala prilikom transporta. Pri dogovoru kupoprodaje rekao sam mu da mikrotalasna sem jednog ostecenja unutra vise ostecenja nema. Kada mi je rekao da ima ostecenja i spolja istog trenutka sam ponudio da menjamo mikrotalasnu (ja bih je prodao sa takvim ostecenj ima) on je rekao nema potrebe bitno je da radi. Videci da je sumnjicav on u ocenu ovde na kp pise kako komunikacija moze bolje i kako nije ispostovan dogovor. Skroz nekorektno. Od mene negativna.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Huawei | Futrole, maske i folije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je 2 telefona koji je naveo da su skoroz ispravna jedan telefon je pokvaren i neće da u opšte upali kad sam ga zvao reko mi je vrati ga nazad telefon je stigao on ne želi da ga podigne napravio mi je da platim duplu postarinu ovo cu sigurno prijaviti nadležnom organu BEZITE STO DALJE OD OVOG TIPA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.