Mladena

Jagodina

Član od: 30.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Topovsku originalnu mast imam jos 20 tak grama što mi je ostalo od ranije, te sam i uporedio kada mi je stigla od kupca, a ovo što je tvrdio da jeste i što je na slikama na oglasu ne odgovara, niti odgovara mojoj originalnoj topovskoj masti. Vodite red kupci. Hteo sam da saradjujem i da vratim a on meni novac. Reko je da ne znam šta hoću i da nema vreme da se zamlaćuje samnom. Toliko i o korektnosti. Na telefonu se javlja muška ličnost a u profilu na kp Mladena. : )
Nema razloga za dalje ubedjivanje, i objasnjenja... Ja znam sta sam poslao i sta stoji u oglasu, to sto on uporedjuje sa svojom mascu koju on ima, je stvarno dokaz da poseduje originalnu mast. Da se igram kupca i prodavca, nemam nameru i vremena, tacno je da nezna sta hoce i da nemam nameru da se zamlacujem sa njim niti sa bilo kim koji je slican njemu, i nevidim nista lose u tome sto kazez coveku otvoreno sto mislis, jer sam siguran u ono sto kazem i sto sam mu poslao. Svaki drugi komentar bio bih suvisan...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.