Mladenko Balorda

Novi Sad

Član od: 15.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | Laserski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ Prodao nam je "nov" štampač koji gužva papir pri štampi i nije imao ništa od prateće opreme. Obećanje i dogovor nije ispoštovan u vezi garancije i USB kabla koji je "poslao", pa se ispostavilo da nije. PAŽNJA, ova osoba radi u HP servisu, popravlja štampače, uređuje da budu kao novi. Molim sve da zaobiđu Mladenka Balorda iz Novog Sada.
Kompletnu prepisku imam. Da krenemo, stampac je nov, kupac je ugoscen kod mene u porodicnoj kuci, popio kafu, sok i sve redom, odstampao prvu stranicu noog stampaca koji pre njega nije ni upaljen niti odpakovan, u garanciji je do kraja februara 2018 god, kupljen od mene pre vise od mesec dana a sada se zali da guzva papir, ok desava se da i novi stampaci to rade ali vam je savrseno radio, cak i da guzva jos je u garanciji i mozete da ga zamenite u svakom ovlascenom HP servisu prijatelju. Bez dodatne opreme, svako ko se iole razume u stampace zna da dolaze bez usb kabla za spajanje koji inace kosta 100 din.. Kada ste me molili vi i vas stric ili ujak da spustim cenu jer boze moj dete nema para a dete mi preti da ce mi zagorcati zivot jer je na visokoj poziciji u ministarstvu. Prijatelju takvi kao sto ste vi nece dugo da opstanu. Moj obraz je cist kao suza, primljeni ste kao niko kod mene, dobili sve sto ste trazili, okacicu slike stampaca sa serijskim brojem da se svako uveri u moje reci a vama na sramotu, cast i ugled vase ponasanje...mada ne cudi uopste jer jasno je odakle i sa koje strane dolazite...docepao se fotelje pa misli da je...hehehe uzdravlje a svi koji me poznaju ovde znaju koliko sam posten.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.