MM / Instagram: a4techshopp

Kruševac

Član od: 24.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je prodao patike na kojima je pisalo top stanje a patike su bile farbane sa nekom farbom koja se skida na vodu, (rekao mi je da skinem farbu vlaznom maramicom i da patikama ispod farbe nista nefali da nisu izgrebane) Ispod farbe koju je on stavio ogrebana je originalna farba na patikama. Izbegava odgovornos i ne zeli da saradjuje i ovog prodavca treba OBAVEZNO IZBEGAVATI.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je klasicna lazovcina, uzeo sam od doticnog patike Hogan, pitam ga jel su broj 9.5 ili 10, on kaze da su 9, 5, kazem mu ako su 9 nemoj da ih saljes, on kaze da su 9.5, ja mu kazem da posalje, patike dolaze ocena od 1 do 10 je izmedju 4 i 5, pritom je napisao da su patike nosene 3 4 puta, dalje patike su dosle sa brojem 8, znaci svesno me je slagao, dalje ide da mu kazem da cu da mu vratim patike i da cu ja da platim postarinu, sto sam i uradio, ali nije se udostojio da primi paket, zvao sam ga sto puta, pisao na kupujem prodajem poruke, nije se udostojio da se javi, na kraju se iskurcio kad je popio dva red bula ili guarane, pa mi je napisao na Viber, "da neces mozda da dodjes u krusevac da me bijes, sto sam ti poslao manje patike, " Ja ne znam odakle ovom prodavcu ovoliko pozitivnih ocena, svesno je prodao manje patike, nosene mnogo vise nego sto je rekao, i patike koje nisu original, Sramota za prodavca kao i za Kupujem Prodajem! !!
Decko je dobio patike koje je trazio a to sto je on iskompleksiran i sto mu se nisu svidele jer ne zna sta hoce sa sobom to nije moj problem jos mi preti lik preko telefona , ban za ovakve clanove i nikakva saradnja , molim kp da ukloni ocenu

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klasičan lažov. Slike fotosopirane a br nije blizu onog što je rekao (2 broja manje). Kad sam mu to rekao odgovor je bio "sigurno sam ja nesto pogresio". Nakon toga sam trazio da mu ih vratim. .. Dobio sam odgovor "ne primam reklamacije a i pare sam podigao".
Dobio si patike 44 koje su kalup kao 45 kao sto si i hteo a to sto ti ne znas koji broj nosis nije moj problem, za ovakve kupce je samo radnja , dobio je patike od 40.000 za 8.000 i naso da se bubi nesto
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.