mm

Sombor

Član od: 30.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Elektrika

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uvalio mi drugi motor brisaca zadnjih vrata juga 55, a ne onaj sa oglasa! Moze da cisti sneg uz pomoc ruke, inace profulava! Negovori istinu o ptt troskovima ( umesto 350 budu 584 din)! Kad sam mu trazio onaj sa oglasa napo me, kao da mu trezim dzabe, a ne da mu platim unapred punu cenu - 700 din, a da troskovo snosim ja! Treba ga izbegavati!
e ovako gospodin je trazio motor brisaca sa dzekom sa 4 izvoda motor uslikan i poslate slike na viber rekao je da je to taj dzek 30 11 poslat motor prijavljen do 1 kg preko beksa oni imaju pravo da menjaju postarinu bez obzira kako ja prijavim te su je verovatno promenili gospodinu je motor stigao 1 12 on kontaktira tad i kaze kako na ovom motoru ima 4 zice a na njegovom ima 5 ali to nije rekao kad sam mu poslao slike dzek je isti montira taj motor tad i 11 12 me zove i kaze da je motor neispravan te na moje pitanje dali ga je probao kad ga je montirao odgovara da nije nego ga je probao posle 10 dana kou to moze poverovati napao ga nisam istina je da je hteo drugi motor i da plati sve ali ja mu nisam zeleo prodati pa da me opet zove za 10 dana da je neispravan motor sam licno pre slanja proverio i nije proklizavao ja prodajem polovne delove a ne nove tako da nemogu dati garanciju na 2 3 ili 5 god gospodin je za svako izbegavanje a mojih 286 pozitivnih ocena govori dovoljno o meni njegova 1 negativna mi neznaci nista

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Gume u mesto više od 5 mm šara su u proseku od 3,5 do 4,5 mm.
u oglasu je receno da je sara oko 5 mm a na obe gume je bila 4,5 mm za 2000 din gume su odlicne
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.