mMarija

Kladovo

Član od: 19.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa od clana, u objavi lepo pise da na telefonu neradi otisak prsta, ajde ko sisa otisak, telefon je stigao baterija 78% super, ja krenem da izvadim fioku da ubacim karticu nemoze, kad unutra zaglavila kartica ajde kod majstora, sve ja to lepo njemu slikam on kaze nije problem koliko bude kostalo ja snosim troskove, uredu dobar prodavac, ubacim karticu sve lepo radi dok se telefon nije ispraznio i tu nastaju problemi, opet kod majstora ostavim telefon majstor zove kaze mislio je da je konektor punjenja medjutim nije, ima neki cip na ploci koji je crkao i to neradi on nego mora dalje da se salje, a za to svo vreme prodavac mene ubedjuje da je telefon ok E PA NIJE OK ČOVEK MI JE PRODAO BATERIJU ZA 130 EVRA KOJA JEDINO RADI U TELEFONU U PREVODU SMECE, on je pisao jedno vreme na viber i sad ga vise nema ni tu, i kao dok je pisao posle 100 poruka sto mi nisi vratio telefo pa kad sam dao pola telefona za popravku, STO DALJE OD OVAKVIH PRODAVACA JA SAM SA MOJE STRANE ISPAO KOREKTAN I BATERIJU ZA TELEFON PLATIO 130 EVRA eto pa ako kome treba sugurno ima jos na stanju kod ovog prodavca
Druze, tebi je telefon stigao u ok stanju, da bi ti meni posle dva dana pisao ponovo da nece da puni telefon, alo dva dana, pritom celo vreme ga pitam da li je sve ok, kaze jeste, ceka cerkicu da ubaci karticu, sutra dan isto ceka cerkicu da opet ubaci karticu, aman sta ti meni pricas tu,a u medjuvremenu si ga nosio kod majstora jer si gurao svakojake igle i normalno zaglavio ulozak od sim kartice, pristao sam da ti platim to, ok, posle mi kaze opet kod majstora nosi telefon i trazi mi novac za to, covece, sto nisi vratio meni svoj telefon nazad ako ti nije odgovarao, jell? LJUDI STO DALHE OD OVAKVIH, IMAM SVAKI DOKAZ DA SAM U PRAVU!!!

Mobilni telefoni > Sony

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me je zvao telefonom kao nije mu stigo telefon. Ja sam kontaktirao kurirsku sluzbu i rekli su mi da se gospodin nije javljao na telefon i da ce mi se paket vratiti. Na pozive ne odgovara. Naneo mi je stetu za ptt usluge. Sa ovakvim ne treba saradjivati
Covece dobio sam telefon sa rabijenim ekranom ee kakav covek, na pozive nije smeo da odgovara, i kad se javio kaze da nije kriv on da je do transporta, sto dalje od ovakvih clanova..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.