mob.tel

Novi Sad

Član od: 14.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu jasno stoji da je telefon potpuno ispravan. . na licu mesta sam pitao gospodina da li je baterija dobra jer sve ostalo na telefonu valja, rekao je kako ne zna sto ga ne cini iskusnim prodavcem koji treba da zna kakvu robu prodaje. Dosao sam kuci napunio telefon do kraja i za pola sata mi se skroz ispraznila uz ukupno 5 minuta koriscenja. . sto znaci da telefon ne odgovara oglasu 'potpuno ispravan'. .. Prodavac nije komunikativan i posle prodaje govori kako on ne zna da li mu baterija valja sto ga, ponovo kazem, ne cini iskusnim i poverljivim prodavcem. ..
Iphone 5s u kutiji je prodat decku za 9000din ili 75e(realno u oglasima je oko100-120e).Iphone je ispravan u potpunosti cak i otisak prsta...Prilikom prodaje je pitao za bateriju i receno mu je da ga nisam nosio i da je telefon uzet u zamenu i da neznam niti mogu znati bateriju,dok je ostalo ispravno.Nakon sat vremena javlja porukom da je baterija losa,neznam samo kako je stigao napuniti... Odgovaram da je napuni pa ce videti...To je bila sva komunikacija do ocene.Pare bih mu vratio bez problema jer bih telefon za taj novac prodao jako brzo.Ali posto je pozurio za negativnom ocenom telefon me vise ne zanima.Da je baterija stavljena nova bila bi cena visa(tj da sam znao stavio bih novu bateriju i podigao cenu za cenu baterije...)Ne pravdam se nikom samo iznosim cinjenice.....U buduce sa clanovima bez ocena nema saradnje sto se mene tice....Hvala

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena se ne odnosi na ovaj telefon. Ovaj prodavac mi je pre dva meseca prodao iphone 4s bele boje imei 013179003291363. Posle dvadeset dana me kontaktira poliajac pu Savski Venac i obavestava da je tel ukraden u pljacki. Telefon mi je posle 2 sata oduzet. Odmah sam ga pozvao, ali on je jednostavno odbio da mi vrati novac i izgovarao se da nije znao da je tel ukraden. Slucaj je naravno prijavljen policiji i sajtu. Imam potvrdu o oduzetom tel. Ne verujem da cu uspeti da naplatim tih 15000 din bilo kad ali pisem ovo da ne mislite da je ovo odgovoran prodavac zato sto ima 50 pozitivnih ocena.
mene jos niko nije kontaktirao u vezi tog telefona od pre 2 meseca od nadleznih organa.ja imam podatke iz licne karte za svaki polovan telefon koji kupim od prodavca koji tvrdi da je telefon licno njegov.ostalo treba da rade nadlezni organi...napominjem da me niko nije kontaktirao od nadleznih organa...toliko od mene.pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.