MobilCase013

Apatin

Član od: 12.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Konačno da uspem da ocenim ovog "biznismena". Vešto je izbegavao odgovore preko KP ali sad je konačno odgovorio pa mogu da ga ocenim. Dečko je za izbegavanje, vodite računa, meni je poslao slomljenu matičnu ploču za iphone, odmah je rekao da će vratiti pare ali je to odlagao iz dana u dan, i tako mesec dana, čak sam pristao da ga sačekam da mi da od "plate" ali tada je rekao da nema da mi da pare i da ga slobodno prijavim. Ne pada mi na pamet da to radim zbog tričavih 50eur ali ljudi vodite računa, ocene su mu namontirane kao i sva njegova roba. Toliko, nadam se da sam bar nekome pomogao.
Kao prvo, covek se javlja sa laznog profila da me oceni, kao drugo ocena posle prodaje se ne daje posle 6 meseci izvrsene trgovine. nego je covek zafrko stvar pa bi da mu se vrate pare. i kao trece zbog ceka ovaj treba da se stidi sebe i svojih godina je da pravi lazne profile i izbacuje mi pare iz dzepa tako sto me tera da saljem posiljke na lazne adrese. Bog sve vidi, neka mu se na zdravlje vrati ova negativna ocena
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.