Mobile and Games

Beograd | Zemun

Član od: 23.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dva puta sam pitao da li telefon ima bilo kakvih skrivenih mana, clan je rekao da nema. 1. Zvucnik nije radio kako treba. (Zamena novog oko 2000. )Nije moglo da se funkcionise jedino kada se ukljuci spikerfon. 2. Rekao je da baterija ima 90. i nesto helta, imala je 81. Velika razlika. 3. Rekao je da ide punjac uz telefon dobio sam samo adapter, usb kabla nigde. Kada sam mu rekao sve to rekao je da je na odmoru i tvrdi da je radilo sve. Niti je hteo da zameni za drugi telefon iz njegovih oglasa, niti da vrati pare. Veliki minus.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam clana da li moze mala korekcija cene, kupac kaze moze i posalje telefon sa pokvarenim punjacem. Kada sam ga pozvao da resimo, da ga pitam da li hoce da mi posalje ispravan punjac ili novac da kupim nov, on kaze sta hoces spustio sam ti cenu to ti je sto ti je i jos ni manje ni vise nego pocinje da vredja i da psuje. .. Ne preporucujem saradnju sa clanom, izbegavajte ga u sirokom luku

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako: od clana sam kupio telefon, navodno nov i u full pakovanju. Nalazim se sa prosavcem, koji mi tvrdi da je telefon nov, nekoriscen u originalnom pakovanju. Dolazim kuci i prvo sto vidim je da fali iglica. Zovem clana, koji mi kaze da je sigurno ispala u kolima dok sam gledao telefon i da mi je donosi sutra ili ce mi dati drugu. Palim telefon, dok je proslo neko vreme i telefon se aktivirao vidim da je telefon koriscen, ostala je necija viber grupa. Prelazim preko toga. Uporedim imei brojeve sa kutije i iz telefona i vidim da se ne slazu. Zovem Bojana nakon 20 minuta od naseg rastanka i kazem mu sve to, na sta mi on kaze da je mozda pomesao kutije, da je krenuo van Beograda i da ga pozovem ujutru da resimo to, ili da mi da pravu kutiju od telefona ili ce mi zameniti telefon. Sutradan ga zovem i Bojan mi kaze : "Druze ne interesuje me, ne pada mi na pamet da ti bilo sta menjam to ti je sto ti je. Ja kazem da cu prijaviti policiji na sta on odgovara ne interesuje me. Prijavljujem policiji odmah tog dana i ostajem bez telefona dok je slucaj u postupku. Tako da sam ostao i bez para i bez telefona. Protiv Bojana je pokrenut krivicni postupak, pa cemo videti sta ce biti. Moja preporuka za sve ljude da zaobilaze ovog clana. Zao mi je sto ne mogu da stavim slike ovde da se uverite u ono sto pricam.
Jel si ti kupio kutiju ili telecom? Pod br 1 lazes i izmisljas da je zbog neke kutije itd vec ti se nije svideo model pa si hteo da vratis. Sto naravno nisam prisatao video si kupio si i cao zdravo A to ako nosis u policiju ispravan i legalan telefon sto verovatno da si i to slagao onda mi je jako drago sto su ti uzeli tel dok je proces u toku, nekog si jako obrodovao :)

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Našao se sa prodavcem( kasnio sam zbog gužve malo) i utvrdio sam da mobilni uređaj nije nov već da je korišćen jer je sa donje strane lajsna izgrebana i vidi se da je korišćen. Odustanem od kupovine i ponudi mi popust od 20e koji ja prihvatim i kroz priču mi kaže da ima dosta jeftiniji model P10 lite dual sim. Odem do njega kući u Batajnicu uzmem P10 telefon i drugi dan kad sam montirao dve kartice vidim da mobilni nije dual sim. Pripazite kada kupujete od ovog prodavca pošto prodaje korišćene uređaje kao nove i dual sim iako nije dual sim. Meni jedna velika škola što nisam na licu mesta probao telefon sa dve kartice iako na kutiji nije ni pisalo da je dual sim ali je on tvrdio da jeste. Kada sam ga pozvao nudi mi zamenu za telefon jeftiniji 50 evra.
Kao prvo/Doticni me zove da kupi Honor 9.Dogovorimo se da se nadjemo i cekam ga sat vremena/ne postuje tudje vreme.Nalazimo se, otpakuje telefon iz vakum pakovanja znaci iz FABRICKOG pakovanja i kaze da nije nov jer nema folije a pritom nije upucen da Honor 9 nema foliju vec zastitno staklo.Kaze da sam ja otvarao kutiju pa opet vracao u vakum pakovanje/sve sam cuo ali to jos nisam.Dobro, pita me dal kojim slucajem nemam P10 lite dual sim kazem mu da imam odlazimo do mene uzima NOV telefon DUAL sim odlazi kuci i posle tacno 3 DANA me zove da mi kaze da je to kupio bratu za poklon i kako se bratu ne svidja taj telefon da bi on ipak Honor 9 koji sam normalno u medjuvremenu prodao NORMALNOM kupcu na sta bi mi on rekao kako bi bilo korektno da mu vratim novac jer se njemu ili kome vec jelte ne svidja telefon koji je kupio pri tom trazi da mu vratim punu cifru a telefon je otpakovao i koristio.Na sta naravno nisam pristao sto nebi niko normalan.Ovakve "KUPCE" treba izbegavati u sirokom luku!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.