Mobile -S-

Vranje

Član od: 21.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucen predmet, poslat pa vracen. Na predlog da se nadoknade 2 placene postarine obecano ali nie ispunjeno. Veoma losa saradnja.
Sve istina, neplanirani put me sprecio da preuzmem paket. Zasluzena negativna.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U opisu oglasa nije navedeno da telefon ima problem sa WiFi-jem i zvucnikom, iako sam doticnog prodavca preko KP poruka pitao u vise navrata dali je ispravno sve, bez mana. Prodavac odgovara da je sve ispravno. Kad mi je telefon stigao, nisam mogao da se konektujem na WiFi i zvucnik je bio veoma los. Kontaktirao sam prodavca, objasnio problem, nasta mi je on odgovorio da resetujem telefon i da ce bit ok jer je navodno kod njega radio. Posle reseta telefona sam ponovo hteo da kontaktiram doticnog preko KP-a i Vibera, da resimo problem kao ljudi jer WiFi i slusalica ne rade, medjutim od 11.03 covek me maksimalno izbegava, nece uopste da se javi, niti da odgovori na poziv. Telefon nije neke vrednosti, ali me naljutilo jer se "posteni" prodavac poneo krajnje neodgovorno i sramotno.
Ja bi te samo zamolio da postavis slike telefona koje sam ti slao na viber, t.j da ih posaljes administratorima, i da pogledaju padajuci meni, gde se nalazi aktivnost wifi-a.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Navedeno u opisu oglasa da samo ne radi dugme za pojačavanje zvuka, međutim kad je telefon stigao testiran je na telefonu jos ne radi rotacija ekrana , zeleni senzor, ima burn in, baterija kad se telefon koristi ne drži ni sat vremena. .posle toga nije hteo vise da odg na poruke i da razmenimo ocene zbog čega ne znam.
27.11.2020. Covek pise ' Druze preuzeo sam telefon, sve ok, mozemo da se ocenimo '. Dajem coveku pozitivnu, medjutim KP tim ne znam zbog cega, ne odobrava pozitivnu ocenu, u medjuvremenu mi ovaj pise sta je sa ocenom, bla bla, da bi mi 07.12.2020. ( nakon 10 dana ) Napisao kako telefon nije kao u opisu, ima nedostatke i daje mi negativnu, koju gospoda iz KP tima prihvataju, a inace je ona proizvod njihove krivice jer nisu odobrili pozitivnu ocenu koju sam ja dao clanu, pa on izneeviran jer ga nisam ocenio, lepnuo meni negativnu. Da nekako resim stvari, pisem KP timu poruku kako stoje stvari, da sam ga ocenio pozitivno, da mi je javio kad je uzeo paket da je sve ok sa telefonom, i da je negativna ocena samo zato jer je izrevoltiran sto on nije dobio pozitivnu od strane mene, na sta oni meni odgovaraju ' resite problem sa clanom, pa cemo Vam uklonito ocenu '. Ma bravo za vas, covek ima 8 negativnih, i daje mi ocenu bezveze nakon 10 dana, vi prihvatate. Jos na moje pitanje da ugasim profil, oni ne dozvoljavaju. Sramota. A tebi druze svaka cast sto si tako posten da pises da je sve ok sa telefonom i da nakon 10 dana jer nisi dobio pozitivnu ( ne mojom krivicom ) dajes mi negativnu i izmisljas stvari. Toliko!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.