MobileOprema

Beograd

Član od: 18.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis iz oglasa nije bio tacan, prodavac ne zna sta prodaje, u oglasu napisao da je lupa sa metalnim okvirom, ustvari je plasticna! !! : (
Postovanje, inace je moj otac prodavao i poslao lupu preko naseg naloga. Nasa je greska sto nismo proverili. Nekada mozemo biti ljudi i ne davati odmah negativnu ocenu, uvek smo za svaki vid saradnje. Nek ide na Vasu dusu. Pozdrav i dovidjenja.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigao mi je fm transmiter u originalnom pakovanju, medjutim odpakovan je bio sa neispravnim daljinskim i podloga sa dugmicima od daljinskog na jednom cosku se odvojila.
Clan je dao negotivnu ocenu iako mu je ponudjeno da se zameni baterija na daljinskom. Takodje sam mogao da mu posaljem i nov fm transmiter, ali sa clanom nije bio moguc dogovor jer je pozurio sa davanjem negativne ocene. Uredjaj je nov,sa plasticnim pakovanjem. Fm nije otvaran, a ostecenje na ambalazi je moguce zbog slanja brzom postom. Moje ocene govere o tome da sam posten i korektan prodavac i da je svaki dogovor moguc,jer se problem moze resiti dogovorom, a ne davanjem negativne ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.