Mobilist

Zrenjanin

Član od: 04.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je porucio paket i ne podize! !! ! nisam ga hteo zvati 2-3 dana rekoh podici ce ali nista, nedelju dana mi stojao paket u posti i za to vreme ne odgovara na poruke a kada ga pozovem odbija pozive! !! ! izbegavajte saradnju sa ovakvik clanom! !! !! !! !

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ! !! Decko mi je poslao telefon sa pricom da sve radi, kada je stigao telefon nije mogao da se upali. Kontaktirao sam odmah decka rekao mi je da posaljem nazad telefon da nema nikakvih problem da ce zameniti. Poslao sam telefon nije preuzeo. Iskreno nikad nisam dao negativnu ocenu ali kad neko ne ispostuje dogovor jos bude bezobrazan kaze da posaljem i da ce zameniti, i jos ne preuzme i moram da placam duplu postarinu onda moram. Ovog clana treba izbegavati u sirokom luku ako necete da vas se desi isto kao i meni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.