slika
slika
slika
slika
1 od 4

Iphone 8 PLUS ORIGINAL reparirani LCD ekran + UGRADNJA

Kontakt

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
166
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Servis Telefona Bezar online
Član od 20.11.2011.

Šta su to originalni reparirani ekrani?

Originalni reparirani ekrani su fabrički displeji koji su skinuti sa telefona iz razloga što je njihovo staklo bilo oštećeno (napuklo, izgrebano), gde smo mi u našem servisu to staklo zamenili i displej ponovo vratili u prvobitno stanje i funkcionalnost.

Koje su prednosti ovih ekrana?

Glavna prednost je njihova cena koja je povoljnija od novih ekrana a kvalitet slike, touch-a, osvetljenja i ostalih osobina ostaje isti.

Kako se radi ta reparacija stakla?

Kod nas u servisu reparacija se radi namenskim mašinama koje su namenjene baš za tu vrstu posla. Staro staklo se skida (ne popravlja se) i novo se laminira u mašini pod pritiskom i vaakumom.

Da li prodajete samo ekran, bez ugradnje?

Ne, sve delove prodajemo sa ugadnjom iz više razloga. Jedan od njih je što iako deluje možda jednostavno, mala greška može da ošteti ceo ekran pa se onda nadjemo u nezgodnoj situaciji.

Koliko dugo traje ugradnja?

Ukoliko Vaš uredjaj donesete ujutro, trudimo se da posao završimo istog dana, do kraja radnog vremena. Ako Vam je telefon potreban zbog obaveza, uz prethodnu najavu dolaska možemo rezervisati termin i ugradnju uraditi u roku od par sati.

Da li ja imam garanciju na njih?

Naravno, dajemo 12 meseci garancije na sve naše originalne ekrane uz uslov da ekran nije fizički oštećen (razbijen, pokvašen, nagnječen. . . )

Da li uredjaj moram doneti lično?

Možete doneti uredjaj lično u naš servis a takodje ukoliko niste u mogućnosti možete ga poslati kurirskom službom gde bismo ga po završenom servisu vratili nazad na Vašu adresu.

Da li u ponudi imate i zaštitu za uredjaj?

Naravno, pored servisa, imamo i dodatnu opremu za mobilne telefone kao što su zaštitna stakla, maskice, kablovi, punjači i još mnogo toga.

I još da pitam, da li imate originalne ekrane i za druge modele telefona?

Imamo ekrane za dosta modela a najzastupljeniji su Iphone, Samsung i Huawei modeli.  

Ako smo izostavili nešto od informacija, budite slobodni da nas pozovete i pitate šta god Vas interesuje ili nas posetite na adresi. Naš tim će Vas rado saslušati i pružiti stručne savete.

ID Oglasa: #142555231
Informacije

Servis telefona BEZAR
Cara Dušana 75
Novi Sad
Tel. 0656363133
Mail: servis@bezar. rs
PIB: 113092550

 

  • REPARACIJE STAKLA
  • ZAMENA EKRANA
  • ZAŠTITE ZA EKRAN
  • DODATNA OPREMA ZA MOBILNE TELEFONE


Na našem sajtu bezar. rs možete pogledati ko smo mi,  čime se bavimo i kako to radimo.


Radno vreme:

Ponedeljak - Petak   08-18h
Subotom i nedeljom odmaramo

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.