slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Apple Watch Čelična narukvica9/8/7(41mm)6/5/4/SE Series3/2/1

3.190 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
124
3
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Venditio Invictus online
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

Kompatibilno za Apple Watch Series 9/8/7(41mm) Series 6/5/4/SE(40mm) Series3/2/1(38mm)

【Kompatibilnost】Ova futrola/remena kompatibilna sa Apple sat serije 9/8/7(41mm) serije 6/5/4/SE(40mm), kaiš za sat je pogodan za veličinu zgloba 6,5"-8,8", a zamjenski kaiš može možete skratiti ili produžiti pomoću priloženog alata za uklanjanje karika kako biste savršeno pristajali vašem zglobu. Samo lanci označeni strelicama se mogu ukloniti. Pratite ispravne korake da biste uklonili kaiš da biste izbegli oštećenje. (SAT JABUKA NIJE UKLJUČEN)
【Zaštita metalnog kućišta】 Jednodelna traka sa kućištem je napravljena od visokokvalitetnog čelika 316, koji je jak, otporan na udarce i pad. Povećana udobnost i izdržljivost, ova traka je prijatna za kožu i delikatna. Sa delikatnim čeličnim konektorom, neće dozvoliti da vaš sat lako padne. Branik od metalnog kućišta od nerđajućeg čelika i tpu branik zaključavaju vaš sat precizno i bezbedno, štiteći vaš iVatch od ogrebotina.
【Direktno punjenje】 Dizajn zaštite okvira iVatch (bez donjeg poklopca), pogodan je za direktno punjenje bez rastavljanja kućišta, pogodan za bilo koji uređaj za punjenje. Precizan dizajn rupa za lak pristup svim dugmadima.
【Klasičan i moderan dizajn】 Dizajn je inspirisan svetski poznatim brendovima, postepeno pokazujući vitke i ultra tanke stilove. Izuzetan izgled je modni trend koji je popularan širom sveta. Traka je debela 2,5 mm i ima neto težinu od 0,11 lbs. Donosi vam osećaj sofisticiranosti. Pruža udobno pristajanje za bilo koju aktivnost u zatvorenom i na otvorenom.

POGLEDAJTE SVE OGLASE

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 
Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #162482386
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.