slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Apple Smart Tag Airtag GPS tracker Smarttag

2.690 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
270
12
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksa Penić
Član od 31.01.2019.
Svi oglasi

 Smart Tag je mali lokator koji možeš da koristiš za ključeve,  novčanik,  torbu,  kofer,  ljubimca,  auto, ili da ga ubaciš u dečiji ranac. Povezuje se preko blututa i radi svuda u svetu preko Apple Find My mreže.

Samo ga okačiš na ključeve, a možeš i na kofer. Ubaciš u novčanik ili torbu. Dobro stoji i na ogrlici od psa.

I uvek vidiš tačnu lokaciju preko telefona.


  • Lako se povezuje na iPhone ili drugi Apple uređaj
  • Praćenje lokacije preko Find My aplikacije u telefonu
  • Lociranje taga i sa velike udaljenosti
  • Alarm omogućava lakše pronalaženje taga u okviru bluetooth dometa
  • Podsetnik šalje obaveštenje ukoliko je tag zaboravljen i poslednju lokaciju gde je viđen
  • Dugotrajna i lako zamjenjiva baterija
  • Mali, lagan i kompaktan, može da stane bilo gde


Gde sve možeš koristiti Smart Tag?

  • Okačiti na ključeve
  • Staviti u novčanik
  • Okačiti na detetov ranac
  • Okačiti na ogrlicu svog ljubimca
  • Staviti u torbu
  • Staviti u kofer
  • Zakačiti na dekin kaiš ili ubaciti baki u torbu


Precizno lociranje, Alarm, Podsetnik za zaboravne, Neograničen dometSa ovim malim lokatorom imaš bar 50% veće šanse da vratiš ono što si izgubio ili ti je ukradeno! Možeš da lociraš svoj iTag i sa velike udaljenostiAko si izgubio ključeve ili novčanik i otišao daleko, nemoj da brineš, jer sa Smart Tagom možeš da lociraš predmete i sa velike udaljenosti.  Kako radi? Smart Tag je zvanično sertifikovan da radi samo preko Apple aplikacije Find My koju već imate u svom telefonu. KORISTAN PODSETNIKKad zaboraviš tag, dobijaš podsetnikNe brini ako si izašao iz kuće i zaboravio ključeve sa tagom. Preko ekrana će ti se pojaviti obaveštenje da si zaboravio uređaj i gde je poslednji put viđen! ŠTA AKO GA IZGUBIŠ? Pošteni pronalazač tvog izgubljenog iTaga dobiće poruku i lako može da ti ga vrati„ Ovaj predmet je izgubljen. Pozovite me na 0695519182. “ Ovo ti omogućava Lost Mode opcija. Kada je aktiviraš i ukucaš svoje podatke, osoba koja je pronašla tvoj Smart Tag lako može da ga identifikuje preko Find My.  Dobiće poruku da je predmet izgubljen i da te pozove na tvoj broj telefona. Ništa lakše, važno je samo da je pronalazač pošten! ? KUPIKAKO SE KONEKTUJE? U dva klika se povezuje sa iPhone telefonom01Domet je beskonačanUkoliko ti ispadnu ključevi sa tagom na jednoj lokaciji, a ti odeš na potpuno drugu stranu – NE BRINI. Uđi u Find My i pogledaj gde si izgubio ključeve. Apple uređaji u blizini tvog taga šalju njegovu lokaciju, koja će biti prikazana na mapi. 02Precizno lociranje u realnom vremenuKada je tvoj uređaj u blizini telefona (u okviru dometa do 75 metara) navigacija će te voditi do njega. *To ne znači da na većoj razdaljini tag neće raditi, samo će ti ažurirati lokaciju na svakih par minuta. Kao što smo već napisali domet nije ograničen. 03Ne moraš da menjaš bateriju i do godinu danaBaterija je dugotrajna, i lako promenjiva. Može da traje čak do 365 dana. 04Radi i kao alarm u blizini predmetaAko si ti ključevi negde u stanu, ili si zaboravila u koju si ih torbu stavila,  jedan klik na tvom telefonu u aplikaciji Find My pokrenuće alarm. Čućeš odakle dolazi zvuk i pronaći ćeš svoje ključeve i tag. 05Težak je samo 9 gramaMerili smo ga, veruj nam. Samo 9 grama, što znači da je lakši od kašike šećera. Kompaktan i lagan tako da može da ga nosi i najmanji pas, a da mu ne smeta. Ne moraš da instaliraš aplikacijuOvaj tag je zvanično sertifikovan za Apple uređaje (MFI – Made for iPhone). Zato i radi preko aplikacije Find My koja se već nalazi u tvom telefonu. Nema instalacija i komplikacija. NIJE ZA ANDROID UREĐAJE

ID Oglasa: #162142414
Informacije

SVI ARTIKLI SU NOVI I NEKORIŠĆENI

 

Još specifičnih stvari klikom na "SVI OGLASI"

Lično preuzimanje:

• kod Megatrenda u Goce Delčeva ulici

• ugao 27. Marta i Takovske

Slanje kurirskim službama (Postexpress):

▪︎ Ime i prezime

▪︎ Grad, adresa

▪︎ Kontakt telefon

Mogućnost prethodne uplate na račun radi smanjenja troškova poštarine.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.