slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Anker MagGo Foldable 3-in-1 Wireless stanica za punjenje

135 €

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nemanja
Član od 24.02.2014.
Svi oglasi

Sva roba je nova i orginalna, fabricki zapakovana i vi prvi otvarate kutiju, roba je iz EU, nije dostupna odmah vec se ceka 5-10dana. Garancija je 3 meseca.

 

Nije potrebna nikakva kapara, samo poruka na kp, mozemo vam i reci unapred kada stize roba.

 

Moguce narucivanje odredjene boje kao i drugih modela ako nemamo odredjeni model.

 

Licno preuzimanje Beograd po dogovoru, slanje postexpres, kontakt KP.

 

 

KI2 sertifikovano punjenje: bezbedno i ultra-brzo punjenje sa snagom od 15 V zahvaljujući Ki2 sertifikatu, tako da ne morate da brinete o energiji i bezbednosti. SERTIFIKOVANI BRZI PUNJAČ APPLE: Napunite svoj Apple Vatch Series 9 do 30% za samo 20 minuta -
idealno za brzo povećanje energije pre spavanja kako bi mogao da prati vaš san tokom cele noći. 3-u-1 punjenje za Apple uređaje: Sa ovim sve-u-jednom rešenjem za punjenje možete istovremeno da punite svoj iPhone, AirPods i Apple Vatch. (Napomena:
Za optimalno punjenje koristite priloženo USB-C napajanje od 40 V). Fleksibilan i koji štedi prostor: sa svojim tankim dizajnom koji štedi prostor i modulom za pametni telefon koji se prilagođava nagibu od 90° do 180° ,
odgovara i vašem Apple Vatch-u i vašem iPhone-u. Sadržaj kutije: Anker MagGo bežična stanica za punjenje (3-u-1 jastučić), 40 V USB-C napajanje, 1,5 m USB-C na USB-C kabl, uputstva (engleski jezik nije garantovan).

ID Oglasa: #166136970
Informacije

Licno preuzimanje Zemun / Novi Beograd, ili slanje po dogovoru.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.