slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Baterija magnet

1.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
110
6
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Shopic
Član od 10.07.2013.
Svi oglasi

Tražite li sigurno i pouzdano rešenje za produženje trajanja baterije svog iPhone-a? Upoznajte se s našom revolucionarnom magnetnom baterijom za iPhone!

Ova jedinstvena baterija omogućuje vam da u bilo kojem trenutku produžite trajanje baterije svog iPhone-a, bez potrebe za kablovima ili dodatnim adapterima. Zahvaljujući magnetnom dizajnu, baterija se lako pričvršćuje na zadnju stranu vašeg iPhone-a, što omogućuje brzo i jednostavno punjenje, bez potrebe za prekidom korištenja vašeg uređaja.

Magnetna baterija za iPhone je izuzetno tanka i lagana, pa se može nositi bilo gdje i uvijek biti pri ruci kada vam zatreba dodatna energija. S kapacitetom od impresivnih 5000 mAh, možete biti sigurni da će vaš iPhone ostati napunjen i spreman za uporabu tokom celog dana.

Kao dodatni bonus, magnetna baterija za iPhone dolazi s ugrađenim zaštitnim funkcijama kako bi se osiguralo sigurno i stabilno punjenje vašeg uređaja. Također kompatibilna je sa svim iPhone modelima i jednostavno se pričvršćuje na zadnju stranu vašeg uređaja. Modeli pre iphone 13 moraju imati i magnetnu masku, dok 13 i 14 ne moraju imati masku za ovaj model punjenja.

Ne dopustite da prazna baterija vašeg iPhone-a ograničava vaše mogućnosti! Uzmite magnetnu bateriju za iPhone i uvek ostanite spojeni. Naručite svoju danas i uživajte u bezbrižnom korištenju vašeg iPhone-a!

ID Oglasa: #148962908
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.