slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

UV Sterilizator Bezicni punjac

2.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
94
3
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.
Novo , kvalitetno UV sterilizator , Ozon sterilizator - Bezicni punjac

-Dezinfekcija UV svetlom: UV zraci će ubiti 99,9% klica , virusa i bakterija za nekoliko minuta. Ova kutija za UV dezinfekciju opremljena je sa 2 velike UV lampe koje vam omogućavaju brzu i laku dezinfekciju vaših svakodnevnih uređaja kao što su mobilni telefoni, iPodi, mp3 plejeri, maske za lice, bluetooth slušalice, četkice za zube, satovi, igračke, dude, naočale, ključevi, kartice, gotovina itd.
-Veliki kapacitet:  Unutrašnja veličina ove kutije za UV čistač telefona je 194 * 105 * 31 mm, u koju može stati do 6,5 inča pametnih telefona (iPhone 11 pro max sa futrolom, Samsung Note 10 ili telefoni veće veličine ne bi stali). Također možete staviti više stvari kao što su , prstenje, satovi, glave četkice za zube, ključevi, kartice u nju kako biste imali kadu za dezinfekciju, sve dok mogu stati u kutiju za UV dezinfekciju.
-Bežično punjenje:  kutija za dezinfekciju UV svetla takođe može bežično puniti sve uređaje koji podržavaju iOS/Android QI (kao što su iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12, Samsung S9, S9+, Google Nexus: 4, 5, 6, 7 itd. ). Jednostavno stavite svoj pametni telefon na poklopac za brzo punjenje do 10W.
-Funkcija aromaterapije:  Naš UV uređaj za dezinfekciju takođe dolazi s mini ugrađenim aromatičnim difuzorom, samo stavite nekoliko kapi vašeg omiljenog eteričnog ulja u rupe s leve strane unutar kutije kako biste uzeli spa za svoj telefon ili druge sprave i dali ih dodatna svežina i opuštajući miris.
-Zaštita od automatskog isključivanja:  Magnetni senzor će otkriti status poklopca. UV lampe unutar kutije će se automatski isključiti kada otvorite poklopac, što će spriječiti da ultraljubičasto svjetlo povrijedi vaše oči ili kožu.

specifikacija:

Model: OJD-L03
Ulaz: 5V/2V;9V/2A
Bežični izlaz:10W
Izlaz UV svjetla:2W
Veličina:210*120*62mm
Težina:360g
Boja: Bela
Materijal: ABS+PC
Frekvencija: 110-205KHZ
ID Oglasa: #140309057
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.