slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Power bank, eksterna baterija 26800mAh

24 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
6
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

QTshine Power bank
Kapaciteta 26,800 mAh, bezbedna eksterna baterija velikog kapaciteta za mobilni telefon, kompaktna, sa visoko performantnim ćelijama i 2 USB izlaza, pametno punjenje za mobilni telefon, Android uređaj, tablet, itd.

 

  • Kapacitet od 26.800 mAh i kompatibilnost: Moćna eksterna baterija kapaciteta 26.800 mAh može napuniti većinu telefona više od 6 puta, većinu tableta bar 2 puta i više puta bilo koji drugi USB uređaj. Univerzalna kompatibilnost sa svim Android pametnim telefonima, iPhone telefonima, tabletama, MP3/MP4 plejerima i drugim uređajima koji se pune preko USB-a.

  • Prenosni punjač sa 2 izlaza od 3.1 A: Sa 2 USB izlaza (5 V/2.1 A i 5 V/1 A, ukupno 3.1 A), prenosni punjač za telefon može puniti dva uređaja istovremeno, pružajući brzu energiju za iOS, Android telefone i ostale uređaje.

  • Vrhunska sigurnost, inteligentna kontrola: Integrisani sistem višestruke zaštite i inteligentne kontrole štiti punjač baterije od prenapona i kratkog spoja. Automatski se isključuje kada dođe do kratkog spoja ili prenapona. Sa FCC, CE i ROHS sertifikatima, dodaje sigurnost vašem uređaju.

  • Brzo punjenje i 4 LED indikatora: Ova baterija može raditi punim kapacitetom 8 do 16 sati sa punjačem od 2.1 A. Integrisani plavi LED indikatori pokazuju preostalu energiju: 25 %, 50 %, 75 %, 100 %.

    Dobijate: jedan power bank i jedan kabl.



Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163783787
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.