slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Power Bank , eksterna baterija 30000 mAh

27 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
28
8
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! ORYOHA Power bank
Kapaciteta 30000 mAh sa PD 25W, QC 3.0, brzim punjenjem sa 3 ulaza/izlaza, digitalnim ekranom, kompatibilan sa iPhoneom, Samsungom, Huaweijem.

  • Power bank kapaciteta 30000 mAh: Ova Power bank je opremljen baterijom kapaciteta od 30000 mAh. Kada je potpuno napunjen, možete ga koristiti za punjenje 5 do 6 puta. Površina je obrađena granulama, što je čini izuzetno izdržljivom, otpornom na ogrebotine i prašinu.

  • Brzo punjenje PD od 25 W za vaš mobilni telefon: Ova eksterna baterija ima ažurirani USB C izlaz za brzo punjenje PD od 25 W, koji može napuniti vaš pametni telefon od 0 do 55% za 30 minuta. Bez obzira na ulaz ili izlaz, svaki interfejs podržava protokol brzog punjenja, što značajno smanjuje vreme punjenja i poboljšava vašu efikasnost.

  • LED ekran i baterijska lampa: Power bank je opremljen velikim LED ekranom, koji će prikazivati napon/struju ulaza/izlaza i da li je trenutno u protokolu brzog punjenja PD, tako da možete pratiti status punjenja uređaja. Takođe vam može pomoći da odredite da li baterija funkcioniše ispravno. Pored toga ima i ugrađenu LED lampu, koja je dizajnirana za upotrebu noću.

  • Punjenje 3 uređaja istovremeno: Ovaj punjač za telefon ima 2 USB i 1 USB C izlaz, koji mogu brzo napuniti 3 uređaja istovremeno. Funkcija punjenja je dva puta brža od tradicionalne brzine punjenja. Savršeno je kompatibilan sa pametnim telefonima iOS i Android, poput iPhone X/iPhone 11/iPhone 12/iPhone 12 pro/Samsung Galaxy/LG/Huawei, itd. Takođe se može napuniti putem 3 vrste ulaza, pri čemu ulaz može dosegnuti 3A i može se potpuno napuniti u kratkom vremenskom periodu.

  • Dobijate: jedan power bank i jedan kabl.


Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163785331
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.