slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Bežični auto punjač sa automatskim stezanjem za telefone NOV

900 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
9
1
pre 8 dana
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Bežični auto punjač sa automatskim stezanjem za Samsung Galaxy S10 S9 S8


Karakteristika proizvoda


Bežični punjač za automobil podržava brzo punjenje za Samsung Galaxy S10, S9, S8 i druge uređaje koji podržavaju Qi, pružajući brzo i efikasno iskustvo punjenja.
Držač telefona za montažu na ventilacioni otvor bezbedno drži vaš telefon na mestu dok vozite, obezbeđujući bezbedno iskustvo bez upotrebe ruku.
Bežični punjač je kompatibilan sa širokim spektrom pametnih telefona, uključujući Samsung GalaxyS10, S9, S8 i druge uređaje koji podržavaju Qi.
Punjač za automobil je opremljen ugrađenim LED indikatorom koji pokazuje status punjenja, što olakšava da znate kada je vaš telefon potpuno napunjen.
Bežični punjač za automobil sa pametnim senzorom R1 automatski pričvršćuje vaš telefon kada ga stavite na punjač, čineći ga lakim i praktičnim za upotrebu.

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #165789507
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.