slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Baseus Cube Pro 3 Port GaN 5 Punjac 65W

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
32
1
pre 10 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo Baseus Cube Pro 3 Port GaN 5 Punjac 65W

 

Ambalaza se zacepila malo ali punjac nije vadjen iz kutije (fotografija br.5 )

 

Baseus USB C punjač, 65W USB C napajanje 3-portni PD punjač sa PPS, GaN brzi punjač kompatibilan sa MacBook Pro/Air, iPhone 15/14/13/12 serijom, iPad Pro, Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, S22 itd

  • 3-u-1 zaštita:  ovaj punjač sa USB C-om nudi snagu od 65 W i ima dva USB-C izlaza i USB izlaz.  Kompatibilan je sa svim Apple proizvodima, kao što su iPhone, iPad i MacBook uređaji, a radi i sa popularnim laptopima, tabletima, pametnim telefonima, slušalicama i drugim uređajima.
  •  
  • Brzi i USB : ovo napajanje sa 65 W puni jedan uređaj preko PD3.0 maksimalnom snagom, na primjer MacBook Pro 13 inča iz 2020. godine.  Kada povežete do tri uređaja u isto vreme, snaga se automatski deli između portova kako bi se osigurala optimalna brzina punjenja za svaki uređaj.
  •  
  • Baseus brzi punjač koristi najnovije čipove galijum nitrida (GaN).   GaN punjači pružaju brže, efikasnije i kompaktnije iskustvo punjenja.  Podržava PPS/PD3.0/QC3.0+/SCP/AFC i druge protokole super brzog punjenja.  Ovaj USB-C adapter za napajanje je optimalan izbor za laptop, pametne telefone, kancelarije i punjenje.
  •  
  • Bluetooth temperatura: ovaj brzi punjač od 65 W GaN 5 opremljen je najnovijom Baseus tehnologijom kontrole temperature kako bi se osiguralo da se vaš uređaj ne pregreje tokom punjenja. Ovo produžava vek trajanja vaše baterije.
  •  
  • Kompaktna veličina i prenosiv:  65 W USB C napajanje iz Baseusa je 45% manje od originalnog USB C punjača od 65 W.  Štedi prostor i stvara red na radnoj površini.  Kompaktni i lagani prenosni punjač također stane u vaš prtljag i lako se može poneti sa sobom na putovanje.
ID Oglasa: #164322571
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.