slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

KSIX BXCQI16B Zvučnik Punjač Sat

5.990 din

Subotica
Novo
20
0
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dudi Co
Član od 23.10.2018.
kp izlog

Klikom na KP Izlog pogledajte ponudu naših proizvoda                           ↑  ↑  ↑  ↑   ↑ ↑ ↑  ↑ ↑ ↑  ↑ ↑

 

KSIX BXCQI16B Zvučnik Punjač Sat

 

KSIX ALARM, SAT, BEŽIČNI PUNJAČ 10V, BLUETOOTH ZVUČNIK, FM RADIO 
Probudite se puni energije i vi i vaš pametni telefon. . . i plešite! Zato što WUAD (Wake Up And Dance) nije samo alarm i punjač, on je i FM radio, Bluetooth zvučnik i takođe uključuje sabvufer za surround zvuk.
Započnite dan plesom
Budilnik vas budi uz muziku vaše omiljene stanice ili uz alarm, šta god želite! Ima ugrađeni sabvufer tako da možete uživati u moćnom i impresivnom zvuku.
Brzo bežično punjenje za Apple i Android
Budilnik ima bežični brzi punjač (Apple i Android). Brzo bežično punjenje puni uređaje do 1,4 puta brže od standardnog bežičnog punjenja. Da biste dobili bežično punjenje, potreban je Qi kompatibilan uređaj.
Kada punite Qi kompatibilne uređaje koji ne podržavaju brzo punjenje, punjač će prilagoditi punjenje standardnoj brzini (5V).
Bleutooth zvučnik
Može se povezati sa bilo kojim uređajem sa Bluetooth-om, kao što je vaš mobilni, a zatim dobiti moćan zvučnik od 6V. Takođe možete da kontrolišete reprodukciju muzike sa svog pametnog telefona, tableta itd.
Dvostruki alarm
Programirajte 2 različita alarma, u zavisnosti od dana. Na primer: redovni alarm za radne dane i drugi za vikend.
FM Radio
Uključite svoje omiljene radio stanice i budite se uz njih svakog dana, uz najviši kvalitet zvuka. Uključuje antenu od 2,5 mm za proširenje gde god želite. Preporučuje se, blizu prozora. Pored toga, ima AUKS port za povezivanje žičanih slušalica.
Qi kompatibilni uređaji
Bežični punjač je kompatibilan sa svim uređajima koji podržavaju Qi. Moguće je proveriti da li je terminal omogućen bežičnom tehnologijom brzog punjenja u korisničkom priručniku.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontakt preko KP

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 08h – 16h ili  0695567006 (poziv, sms, Viber )     web2@dudico. com

Garantujemo Vam da radimo samo prodaju NOVIH proizvoda!  Dobija se fiskalni račun. Garancija 2 godine saobraznosti.  Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.
Kod nas možete pronaći širok asortiman bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata i kuhinjskog programa, klima i grejnih tela, telefona, audio, video, IT uređaja i dodatne opreme, aparata za negu i ulepšavanje poznatih svetskih brendova Beko, Gorenje, Bosch, Iskra, HP, Vivax, Fox, Philips, Tefal, Rowenta, Marvo.
Za sledeće brendove : T’nb, Maxell, Vogel’s, Holmios, Ksix, Platinet, Akai, NGS smo DIREKTNI UVOZNICI.

Robu šaljemo kurirskom službom po celoj teritoriji Srbije. Rok isporuke je od 2-7 radnih dana (može da bude i ranije). Mogućnost ličnog preuzimanja u našim maloprodajnim objektima. Plaćanje se vrši: pouzećem, platnim karticama, virmanski , čekovima, na kredit ili e-bankingom.

Potrebni podaci:
Ime I prezime
Adresa (ulica i broj)
Grad (poštanski broj)
Broj telefona                  

                                                                   Vaš Dudi Co.

ID Oglasa: #148036647
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.