slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

punjac na 12 v za BRZO PUNJENJE BEZICNI

2.599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
479
9
pre 9 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 03.03.2015.
kp izlog
SPISAK ZA KOJE TELEFONE MOZE DA PUNI  I SPECIFIKACIJA

Power: 10W/7.5W/5W automatic identification
Material: PC+ABS
Transmission distance: ≤8mm
Efficiency:Over 75%
Standard: Qi standard
Installation: Air Vent Mount
Color: Black+Silver
Compatible Models:  
For Samsung Galaxy Note 5/S6/S6 Edge/S7/S7 Edge/S8/S8 Plus/ S6 Edge Plus
For Samsung Galaxy Note 9/8
For Apple iPhone 8/8 Plus
For Apple iPhone 
For Apple iPhone X
For Samsung Galaxy S9/S9 Plus
For Apple iPhone Xs/Xs Max/XR
For Huawei Mate 20 Pro/Mate RS
For Xiaomi  Mix 2S
For Google Pixel 3/3XL
For Sony Xperia XZ2/XZ2 Compact
For LG V30/G10/G6/G7

NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU. WIRELESS bežični PUNJAČ ZA VAŠ TELEFON, KOJI SE AUTOMATSKI ZATVARA KADA UBACITE VAŠ MOBILNI TELEFON ! BRZO BEŽIČNO PUNJENJE. BEZICNI PUNJACI BEZ DODATNIH KABLOVA I NESIGURNOSTI DA TELEFON MOŽE DA ISPADNE
Bežični punjač -Bezicni punjaci model punjača i držača s55 je NOVI hit na našem tržištu za punjenje vaseg novog telefona. Prilikom ubacivanja mobilnog telefona u držač pomoću automatskog senzora steže vaš mobilni telefon tako da budete sigurni da neće ispasti tokom Vaše vožnje, takodje osiguranim silikonom koji neće oštetiti uređaj prilikom zatvaranja i momentalno kreće sa wireless punjenjem jačinom od 10W, više ne morate da se mučite sa dodatnim kablovima koji Vas ometaju u toku vožnje. Pregledno možete koristiti navigaciju, komunicirati, a da pritom budete sigurni da se baterija puni i da je mobilni telefon na sigurnom uz mogućnost rotacije telefona za 360 stepeni! ! ! Iskoristite ovu akcijsku ponudu i po ceni od 3200 dinara obezbedite sebi SIGURAN DRŽAČ I BRZ BEŽIČNI PUNJAČ, za sigurna duga putovanja i urbane gradske vožnje!

ID Oglasa: #77148087
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.