slika
slika
slika
1 od 3

3D Uveličavajući EKRAN - LUPA Za Mobilne Telefone 7" i 12"

900 din

Pančevo
Novo
133
7
pre 9 dana
Odgovara na 0% poruka.
Gigant Shop 061 211 87 97
Član od 07.09.2011.

U ponudu nam je stigao fenomenalni elegantni 3D uveličavajući ekran za mobilne telefone!




Ovaj uveličavajući ekran telefona radi sa svim markama i modelima pametnih telefona (iPhone, Samsung, Google, Huawei itd). Samo stavite telefon u držač i lako ćete uživati u efektu poput kućnog kina. Optička tehnologija HD zumiranja, čvrsti ABS 3D ekran, efikasno povećava veličinu ekrana za 3-4 puta, čini sliku jasnijom i pruža vam drugačije vizuelno uživanje.

Izuzetno tanak u sklopljenom stanju i može se nositi u torbi. Pogodno za zatvorene prostore, kampovanje, putovanja, razonodu, bilo gde. Uveličavajući ekran može sprečiti vizuelni umor uzrokovan čitanjem, gledanjem filmova i video zapisa duže vreme, a ploča za zaštitu od svetla može sprečiti refleksiju i učinkovito zaštititi vid.

Ovaj uveličavajući ekran radi bez baterije, a jednostavan i elegantan dizajn čine ovaj proizvod vašim najboljim izborom prazničnih poklona za vaše prijatelje ili voljene osobe.

Jednostavnim rukovanje, uveličavajući ekran udvostručuje veličinu ekrana, tako da možete najbolje iskoristiti filmove i video zapise na svom HD pametnom telefonu. Dodajte Bluetooth tastaturu i koristite je za reprodukciju HD-a.

Jednostavno rastegnite silikonsko okruglo dugme i tada se pojavljuje ekran. Ovaj način kliznog zaslona pomaže u zaštiti ekrana i prikladniji je za transport.

Napomena:  Ne upotrebljavajte grube krpe za brisanje sočiva kako ne bi došlo do ogrebotina, kada se ne koristi, koristite meku krpu da zaštitite sočivo.



Karakteristike:

Materijal: Vlaknaste ploče + akrilna sočiva +ABS
Uvećanje: 3-4 puta
Materijal objektiva: HD 3D arcilični objektiv
Namena: Lupa za sve mobitele
Udaljenost gledanja: Optimalna udaljenost je 1-2 metra
Boja: Crna, bela, crvena
Veličina ekrana: 12"
Veličina proizvoda: 260 * 175 * 10 mm/10,23 * 6,88 * 0,39 ''

ID Oglasa: #156178590
Informacije
  • LIČNO PREUZIMANJE U PANČEVU!
  • Slanje kurirskom sluzbom na adresu koju navedete.
  • Kontakt: POZIV, SMS, VIBER
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.