slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

InfinitiKloud Wifi Bezicna Memorija Backup Restore

3.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
50
3
pre 11 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.
Novo , samo isprobana Infiniti Kloud Wifi Bezicna Memorija

Uz uredjaj ide : USB kabel za punjenje , knjizica , (memorijska kartica ne ide )

Aplikacija InfinitiKloud bez napora pravi sigurnosnu kopiju podataka i datoteka sa vaših uređaja i uključuje niz jedinstvenih funkcija, uključujući:

Čuvanje i organizovanje ličnih i profesionalnih dokumenata za vas i vašu porodicu
Air transfer – prenosite datoteke bežičnim putem svim uređajima
Filtrirajte i sakrijte datoteke iz pretraživača datoteka
Napravite sigurnosnu kopiju fotografija i videozapisa sa vaših naloga na društvenim mrežama
Maksimalno šifrovanje datoteka privatnosti sa AES 256-bitnim algoritmom; samo vi to možete dešifrovati

Radi kao bežični eksterni disk (memorijska kartica se prodaje zasebno): sigurnosna kopija, vraćanje i prenos podataka bežično uz WiFi od 2,4 GHz i brzine prenosa do 40 MB/s.   Sa InfinitiKloud bežičnim uređajem , lako je deliti i osigurati svoje datoteke bilo kada i bilo gdje. Lako je proširiti veličinu, za razliku od prenosnog tvrdog diska za tablete. Jednostavno koristite disk sa omogućenom WiFi mrežom da oslobodite prostor na svojim uređajima, jednostavno se povežite na aplikaciju i delite (samo WiFi prenos).

Lakše je za nošenje od fleš diska i ima proširivu mini memorijsku karticu (prodaje se zasebno). Sve što vam treba je mini memorijska kartica. Podržava 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, 512GB i 1TB 

Koristite InfinitiKloud Wireless kao lični medijski uređaj sa do 5 uređaja u isto vreme. Dobijte do 1,5 sati video streaminga sa jednim punjenjem, plus možete deliti datoteke i čuvati fotografije sa iPhone-a, tableta i drugih uređaja. Radi kao spoljni hard disk media player na svim platformama (iOS 12+, Android 8+, Windows 7+ 32/64 bit). Savršen uređaj za eksternu memorijsku karticu za podatke na zahtev.

Prevucite i ispustite važne fajlove, organizujte dokumente, zaštitu WiFi lozinkom i napravite rezervnu kopiju medija na memorijskoj kartici tvrdog diska (prodaje se zasebno), sve iz aplikacije InfinitiKloud Proširivi fleš disk za skladištenje eksterne kartice koji čuva vaše uspomene.
Povežite se bežično ili preko USB-C. To je poput mini sigurnosnog uređaja za vaš telefon i dnevne uređaje
ID Oglasa: #140615510
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.