slika
1 od 1

LCD za Realme C21/ C20/ C11 (2021) + touch screen crni ORG (

28 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
19
0
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Edi
Član od 25.02.2013.
Svi oglasi

Ekran, displej, LCD za Realme C21/ C20/ C11 (2021) + touch screen crni ORG (CRNI FLET)

 

Za artikle koji u svom nazivu imaju "LCD" i/ili "Touch Screen" potrebno je da izvršite testiranje dela za zamenu pre same zamene, pa ako uređaj funkcioniše, tek onda da pristupite pravilnom postavljanju i skidanju zaštitnih folija.

Molimo vas da ispostujete gore navedenu proceduru , radi bržeg i efikasnijeg rešavanja eventualnih reklamacija u slučaju neispravnosti zamenskog dela.

 

* MOGUCA UGRADNJA U NASEM SERVISU

 

Pogledajte i ostale oglase iz naseg izloga.
Ako se model vaseg uredjaja ne nalazi u nasim oglasima, kontaktirajte nas jer imamo ogroman broj delova i opreme za sve tipove telefona.
Proizvode saljemo kurirskom sluzbom na teritoriji cele Srbije, ili licno preuzimanje u Novom Sadu.

 

Za clanove sa manje od 15 pozitivnih ocena, ili sa negativnim ocenama SLANJE ISKLJUCIVO AKO PRETHODNO UPLATITE 10% od navedene cene, a taj novac ce se odbiti od ukupne cene kada preuzmete paket.

ID Oglasa: #157219418
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.