slika
slika
1 od 2

Samsung Galaxy A20/A205f LCD displej org with frame

47 €

Leposavić
Kao novo - nekorišćeno
132
2
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mobile Shop Touch
Član od 09.07.2020.
kp izlog

LCD displej Samsung Galaxy A20/A205f org with frame, nov. U ponudi imamo i ostale delove za servis za iPhone kao i za druge modele telefona, za vise informacija nas kontaktirajte. Takođe je moguća i ugradnja displeja u nasem servisu uz doplatu.  

Preuzimanje je moguce licno, u nasoj radnji u ulici 24. Novembra, u Leposavicu ili slanjem post express-om na Vasu adresu.

 

VAZNO: Pre nego sto zalepite/namontirate LCD, molimo Vas da proverite ispravnost, inace LCD necete moci da reklamirate.

 

Kontakt moguc putem poruke/poziva/viber/wa ili putem poruke na kupujemprodajem.

Molimo Vas, takodje, da nas prvo kontaktirate putem poruke na kupujemprodajem ili SMS-om (viber/wa), ukoliko je moguce. Cesto zbog obima posla nismo u mogucnosti da odmah odgovorimo na Vase pozive ali se trudimo da na poruke na kupujemprodajem odgovorimo u sto kracem vremenskom roku. Hvala na razumevanju!

 

Reklamacija:

Kupac može vratiti deo, ukoliko ustanovi da je neispravan, pod uslovom da je u neoštećenom stanju, bez traga korišćenja. Kupac vraca deo bez otkupa i placa postarinu.

Nakon što primimo vraćeni proizvod, biće podvrgnut proveri, što može potrajati do 15 dana. Nakon provere, ponudićemo zamenu proizvoda ili povrat novca, prema želji kupca.

 

 

NAPOMENA:  Ukoliko kupac ima manje od 10 pozitivnih ocena na kp, neophodno je uplatiti 50% od ukupnog iznosa porudzbine pre slanja!

ID Oglasa: #151313102
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.