slika
1 od 1

Samsung S23 Baterija (3900 Mah) ORIGINAL Garancija

20 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
8
3
pre 13 dana
Odgovara na 67% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola
Član od 19.01.2015.
ORIGINAL polovna testirana baterija za Samsung S23 obican. Baterija je skinuta sa telefona, fabricka baterija, nije ali expres kopija koje se uglavnom vrte na oglasima i sa kojima cete izgoreti maticnu plocu. Original polovna je barem hiljadu puta bolja od bilo koje nove kopije.  

Garancija na svaku moju bateriju je 10 dana, sto je i vise nego dovoljno da se uverite u ispravnost baterije. Nerealna ocekivanja od baterije ne priznajem kao reklamaciju.

Ako telefon ne ispustate iz ruku ili igrate igrice bez prestanka, telefon moze za 6 sati da padne od 100 do 0, ako se koristi u normalnim uslovima treba da potraje od jutra do vece bez problema, sa vecim baterijama i preko.

Imam Baterije kao i sve delove za skoro sve Samsung modele koje postoje, pozovite ili posaljite poruku sta god vam treba i odgovaram u najkracem roku,
061 166 7352.
ID Oglasa: #165292975
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.