slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Bezicne slusalice bluetooth za mobilni TWS-Y18

1.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
67
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

Višeprocesna čvrsto vodootporna, pruža sveobuhvatnu vodootpornu zaštitu za slušalice.
Ergonomski dizajn, koji zaista pristaje vašim ušima.
Jednostavan za korišćenje: odvojena dugmad za napajanje, isključivanje zvuka i jačinu zvuka čine rad bez upotrebe ruku prijatnijim. Dugme za isključivanje zvuka aktivira pomoćnika pametnog telefona kojim se upravlja glasom.
Udobno prianjanje: Ultra-lagana težina neće opteretiti vaše uši, pružajući tako dugotrajnu udobnost nošenja, tako da je posebno pogodna za dugotrajnu upotrebu.
Kvalitet proizvoda: Nakon sveobuhvatnog testiranja, ENticerovts će pružiti 100% najbolju garanciju kako bi se osiguralo da ste u potpunosti zadovoljni proizvodom ili refundiranje lako i bez brige. Ako imate bilo kakve sugestije za proizvod, možete nas odmah kontaktirati i mi ćemo vam pružiti zadovoljavajuće iskustvo kupovine
A15

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!
ID Oglasa: #149361700
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.