slika
slika
slika
1 od 3

Bluetoth slusalice H 55

1.800 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 14 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kosta Mitic
Član od 13.07.2020.
Svi oglasi
  •  ЛЕД дисплеј напајања】 Двоструки дигитални ЛЕД дисплеј напајања показује ниво снаге за пуњење кућишта и слушалица, наставља да прати преосталу снагу кућишта и статус пуњења слушалица у реалном времену. Када ставите слушалице у футролу, слушалице ће почети да се пуне.
  • 【25 сати репродукције】 футрола за пуњење са капацитетом батерије од 500 мАх може обезбедити додатна 4 пута додатна пуњења за обе слушалице, свака слушалица се може користити око 5 сати, укупно до 25 сати репродукције, можете уживати у музичком времену од 50 сати коришћењем једне слушалице.
  • 【Удобан ергономски дизајн】 АМИНИ бежичне слушалице које се комбинују са ушним каналом многих људи како би дизајнирали облик слушалица, савршена закривљеност са сићушним телом само 3г распршује притисак у ушном каналу, супер лагане, мини компактне, ергономски дизајниране структуре слушалица , долази са три различите величине врхова за уши, доносе вам врхунско удобно искуство ношења.
  • 【Кристално јасан звук】АМИНИ блуетоотх слушалице усвајају јединицу драјвера звучника са комором од 10 мм која обезбеђује стерео звук и јасне високе тонове за импресивно звучно искуство. АМИНИ акустичне слушалице дају моћан и уравнотежен звук, живописно репродукујући вашу музику. Блуетоотх слушалице имају уграђени микрофон за телефонске позиве, ефикасно смањујући позадинску буку, стварајући стабилно и јасније окружење за позивање.
  • 【Технологија упаривања у једном кораку】Ове У-про блуетоотх слушалице се могу аутоматски укључити док отворите кућиште за пуњење и повежете се са вашим уређајем након првог повезивања. Потпуно је компатибилна са већином уређаја са омогућеним блуетоотх, као што су паметни телефони, лаптопи, ТВ, паметни сатови и таблет.
ID Oglasa: #165979189
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.