Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Bubice-StereoBluetooth-Nevidiljive-Zastita od ometaca

65 €Zamena moguća

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4.204
64
pre 13 dana
Nikola online
Član od 13.01.2009.
Svi oglasi

= = = Prodaja (pozvati za vise informacija)= = =

-65e Stereo Bluetooth bubica MK1   ***
-75e Stereo Bluetooth bubica MK2   ****
-85e Stereo Bluetooth bubica MK3   *****
-100e Stereo Bluetooth PRO bubica  *****

- Pozvati za vise informacija, kako bismo videli koja od pomenutih varijanti odgovara vasim potrebama.
- U cenu uracunato uputstvo, garancija originalno pakovanje, kao i tehnicka podrska 24/7

< < < < < < < < < < < < < < < < < < < < > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
***BUBICA***

NIJE klasicna magnetna bubica naseg trzista, vec PROFI verzija koja ima najbolje preformanse cujnosti, vremena koriscenja u Evropi, a takodje je jedina na trzistu koju je NEMOGUCE OMETATI i skroz je nevidljiva za razliku od takozvanih bluetooth bubica koje se realno vide na kilometar iz uha, pogotovu kod muskaraca, zbog kose. Dakle samo stavite ogrlicu i bubice i gotovo, nema zica i sejlotepa, flastera, krivljenja glave, zvuka van vaseg uha i slicno.

*Poseduje multy taster, lako opipljiv ispod garderobe koji omogucava potpunu kontrolu telefona i na 10 metara od vas, kao i ON-OFF prekidac za najvecu efikasnost baterija za razliku od svih ostalih bubica na trzistu koje to ne poseduju i ogranicene su kratkim trajanjima razgovora.

*Za oba je uha, moze se koristiti samo jedna, a druga biti u rezervi. Sa telefonom se povezuje preko Bluetooth-a, dok Wire verzije se povezuju sa telefonom preko kabla.

*Razlike u odnosu na klasicnu su sto je skroz ne vidljiva, cujna samo za Vas, poseduje zastitu od ometanja, 4x je snasnijeg signala sto ne primorava krivljenje vrata i glave, laka za namestanje, ne zahteva flastere i sjeloptepe i oblepljivanje kako bi stajala, vec samo kulturno stavite ogrlicu oko vrata, ne poseduje kablove za povezivanje i skroz je neprimetna ispod garderobe i za letnje dane.
* Zaglavljivanje je prosto nemoguce zbog jako male velicine i snaznog magmeta za vadjenje za razliku od klasicne koja se lako glavi prilikom cega je poseta lekaru neizbezna!


Najbolje pozvati za detaljno objasnjenje kako biste videli da je ovaj prozivod najbolji za Vas!
< < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < < > > > > > > > > > > > > > > > > > >  

ISTINE I ZABLUDE magnetnih bubica

ISITNA: Magnetne bubice su znatno sigurnije za koriscenje od klasicnih jer je njihovo "zaglavljivanje" unutar usnog kanala prosto nemoguce, kao da fudbalsku loptu zaglavite u tunelu, za razliku od klasicnih, dok je vadjenje takodje jako prosto jer se vrsi izuzetno snaznim magnetom koji prislonite uz usni kanal i jednostavno sama izadje, a povremeno je moguce da i sama ispadne iz uha ukoliko je niste dobro namestili. Takodje je sigurnija za koriscenje iz higijenskih razloga ukoliko iznajmljujete jer ce kada dodje do vas biti poptuno sterilna i lako ju je ocistiti za razliku od klasicnih jer je potpuno vodoodporna!

ZABLUDA: Najveca zabluda i strah je oko zaglavljivanja u usni kanal sto je vec objasnjeno i jednostavno ako pogledate sliku usnog kanala viecete da "nema gde da ode" a da se ne zalepi na magnet za vadenje, za razliku od klasicne koje se i tekako moze zaglaviti i napraviti komplikaciju ukoliko nema strunicu za vadjnje ili je "preduboko" otisla! Takodje jedna od zabluda je da je cujnost slabija, bas naprotiv, cujnost je jako bolja bas iz razloga sto se zvuk stvara na vasoj bubnoj opni do koje bubica stoji i vibrira, tako da sagovornika cujete kao "da je u vasoj glavi", a za razliku od klasicne popruno je ne vidljiva i nemoguce je pronaci, pogotovu kod muskaraca zbog krace kose.

ID Oglasa: #94713507
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.