slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

L09 Gimbal Stabilizator Sklopljivi Mini Rucni Stap za Selfi

3.500 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
28
2
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nikola
Član od 09.12.2017.
Svi oglasi

Adofys L09 Sklopivi mini ručni selfi štap, stativ za pametni telefon, 1-osni gimbal stabilizator sa multifunkcionalnim daljinskim upravljačem, 360° automatska rotacija, za iPhone Android

 

Karakteristike:

  • Ako ste osoba koja voli snimanje videa sa svojim pametnim telefonom i želi postići profesionalnije rezultate, Jugaadify Gimbal Stabilizator možda je pravi izbor za vas. Pretvara vaš mobilni telefon u profesionalnu filmsku kameru, pomažući vam da kreirate stabilne i glatke snimke samo sa svojim telefonom.
  • Univerzalno kompatibilan sa većinom pametnih telefona: Ovaj stabilizator dobro funkcioniše sa skoro svim popularnim pametnim telefonima koji rade na iOS ili Android operativnom sistemu. Jednostavno uključite Bluetooth, pretražite i uparite uređaj, i spremni ste za upotrebu.
  • 3 u 1 režim: Ima različite režime kamere kao što su režim selfija, režim stativa, gimbal stabilizator i takođe sportski režim anti-trešenja selfija, koji otklanja podrhtavanje i snima blokbaster filmove.
  • Sklopiv, prenosiv, lagani, lako se nosi: Zahvaljujući laganoj i sklopivoj konstrukciji, stabilizator zauzima minimalan prostor i omogućava vam da ga nosite sa sobom bez brige o njegovoj veličini i težini. Nikada nećete propustiti lepu scenu.
  • Držač telefona koji se rotira za 360° : Sa držačem telefona koji se rotira za 360° , možete postaviti svoj telefon horizontalno ili vertikalno po volji, i spremni ste za snimanje. Nema potrebe za preuzimanjem aplikacija, podešavanjem parametara, automatsko balansiranje, jednostavno upravljanje jednim tasterom, horizontalno i vertikalno snimanje; možete snimati kako želite.

U kutiji se nalazi:

  • 1-osni GIMBAL STABILIZATOR ZA SMARTPHONE
  • Kablic za punjenje
  • Upustvo

Slanje poštom (kurirom), lično preuzimanje u Kraljevu.
Za bilo koje dodatno pitanje,
Slobodno me kontaktirajte.

 

Kontakt :
Putem Kupujem prodajem poruka,
Telefon : 0655323525 Nikola (sms, viber, WA)

Za pozive: 0695323525 (ukoliko se ne javim posaljite mi SMS poruku)

ID Oglasa: #165083728
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.